СУП зі шпинату СО СВИНИНОЮ

Цей суп можна зварити так-
ж з пісної баранини або яловичини. Якщо ви дотри-
жива дієтичного харчування, суп можна прігото-
вити з білого м'яса курки або індички.

СУП зі шпинату СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • сіль
  • морква – 1 шт
  • відварну картоплю
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 500 г свіжого шпинату
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • зелена цибуля – 1 пучок
  • щіпка меленого чилі
  • половина тонкого лаваша
  • 300 г нежирної свинини
  • масло рослинне – 2 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СУП зі шпинату СО СВИНИНОЮ

Картоплю і моркву очистити, нарізати невеликими кубиками. Лук очистити, нарізати півкільцями. Шпинат і зелену цибулю вимити, обсушити і дрібно нарізати.
Свинину вимити, нарізати невеликими шматочками. Розігріти в каструлі 2 & nbsp; ст. & Nbsp; л. рослинного масла, обсмажити в ньому свинину до золотистої скоринки, 5 & nbsp; хв. Крок 2

СУП зі шпинату СО СВИНИНОЮ

Додати до м'яса картопля, морква і цибуля. Готувати на середньому вогні, час від часу помішуючи, 7 & nbsp; хв. Крок 3

СУП зі шпинату СО СВИНИНОЮ

покласти в каструлю шпинат, зменшити вогонь і тушкувати без кришки 5 & nbsp; хв. Крок 4

СУП зі шпинату СО СВИНИНОЮ

Додати вершкове масло, перемішати, готувати ще 2 & nbsp; хв. Крок 5

СУП зі шпинату СО СВИНИНОЮ

Влити 1,5 & nbsp; л гарячої води. На сильному вогні довести суп до кипіння, посолити, зменшити вогонь і варити 10 & nbsp; хв. Крок 6

СУП зі шпинату СО СВИНИНОЮ

Розігріти духовку до 200 & deg; С. Лаваш нарізати смужками. Викласти їх на деко, присипати чилі, скропити рослинним маслом і поставити в духовку на 5 & nbsp; хв. Пересипати в глибоку тарілку і окремо подати до супу.
Лаваш додають в суп до смаку.

0/5 (0 Reviews)