Цей суп можна зварити так-
ж з пісної баранини або яловичини. Якщо ви дотри-
жива дієтичного харчування, суп можна прігото-
вити з білого м'яса курки або індички.
Інгредієнти
- сіль
- морква – 1 шт
- відварну картоплю
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 500 г свіжого шпинату
- 3 ст. л. вершкового масла
- зелена цибуля – 1 пучок
- щіпка меленого чилі
- половина тонкого лаваша
- 300 г нежирної свинини
- масло рослинне – 2 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картоплю і моркву очистити, нарізати невеликими кубиками. Лук очистити, нарізати півкільцями. Шпинат і зелену цибулю вимити, обсушити і дрібно нарізати.
Свинину вимити, нарізати невеликими шматочками. Розігріти в каструлі 2 & nbsp; ст. & Nbsp; л. рослинного масла, обсмажити в ньому свинину до золотистої скоринки, 5 & nbsp; хв. Крок 2
Додати до м'яса картопля, морква і цибуля. Готувати на середньому вогні, час від часу помішуючи, 7 & nbsp; хв. Крок 3
покласти в каструлю шпинат, зменшити вогонь і тушкувати без кришки 5 & nbsp; хв. Крок 4
Додати вершкове масло, перемішати, готувати ще 2 & nbsp; хв. Крок 5
Влити 1,5 & nbsp; л гарячої води. На сильному вогні довести суп до кипіння, посолити, зменшити вогонь і варити 10 & nbsp; хв. Крок 6
Розігріти духовку до 200 & deg; С. Лаваш нарізати смужками. Викласти їх на деко, присипати чилі, скропити рослинним маслом і поставити в духовку на 5 & nbsp; хв. Пересипати в глибоку тарілку і окремо подати до супу.
Лаваш додають в суп до смаку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!