Інгредієнти
- 4 кольрабі
- 50-60 г довгого рису
- 1 цибулина
- масло рослинне – 2 ст.л.
- 200 г м'якоті яловичини
- 200 г м'якоті свинини з жирком
- 3-4 стебла петрушки
- сіль, мелений чорний перець
Для соусу:
- масло вершкове – 30 г
- 4 -5 ст. л. томатної пасти
- 1-1,5 ст. л. борошна
- 1 л м'ясного бульйону
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Кольраби очистити, зрізати верхівки, вийняти серцевину, залишаючи стінки товщиною близько 1 см. Крок 2
Рис промити теплою водою, викласти в каструлю і обдати окропом. Накрити кришкою і залишити на кілька хвилин. Крок 3
Лук очистити, дрібно нашаткувати і обсмажити в 1 ст. л. розігрітого рослинного масла, 3 хв., до прозорості. М'ясо вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку разом зі смаженою цибулею. Крок 4
Зелень петрушки вимити, обсушити й подрібнити. У мисці змішати м'ясний фарш, рис і зелень, посолити, поперчити і ще раз перемішати. Крок 5
Начинити кольрабі підготовленим фаршем . Розігріти в сковороді масло, що залишилося і обсмажити кольрабі з усіх боків до золотистого кольору, 3 хв. Перекласти в каструлю. Крок 6
Приготувати соус. Змішати масло і томатну пасту, ввести розведену холодним м'ясним бульйоном борошно. Перелити суміш в сковороду, де обсмажувалася кольрабі, посолити за смаком. Прогріти 4 хв., Зняти з вогню і процідити.
Кольраби залити отриманим соусом. Накрити каструлю кришкою. Гасити на слабкому вогні 40 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!