КОЛЬРАБІ Фарширована

КОЛЬРАБІ фарширована

Інгредієнти

  • 4 кольрабі
  • 50-60 г довгого рису
  • 1 цибулина
  • масло рослинне – 2 ст.л.
  • 200 г м'якоті яловичини
  • 200 г м'якоті свинини з жирком
  • 3-4 стебла петрушки
  • сіль, мелений чорний перець

Для соусу:

  • масло вершкове – 30 г
  • 4 -5 ст. л. томатної пасти
  • 1-1,5 ст. л. борошна
  • 1 л м'ясного бульйону

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КОЛЬРАБІ фарширована

Кольраби очистити, зрізати верхівки, вийняти серцевину, залишаючи стінки товщиною близько 1 см. Крок 2

КОЛЬРАБІ фарширована

Рис промити теплою водою, викласти в каструлю і обдати окропом. Накрити кришкою і залишити на кілька хвилин. Крок 3

КОЛЬРАБІ фарширована

Лук очистити, дрібно нашаткувати і обсмажити в 1 ст. л. розігрітого рослинного масла, 3 хв., до прозорості. М'ясо вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку разом зі смаженою цибулею. Крок 4

КОЛЬРАБІ фарширована

Зелень петрушки вимити, обсушити й подрібнити. У мисці змішати м'ясний фарш, рис і зелень, посолити, поперчити і ще раз перемішати. Крок 5

КОЛЬРАБІ фарширована

Начинити кольрабі підготовленим фаршем . Розігріти в сковороді масло, що залишилося і обсмажити кольрабі з усіх боків до золотистого кольору, 3 хв. Перекласти в каструлю. Крок 6

КОЛЬРАБІ фарширована

Приготувати соус. Змішати масло і томатну пасту, ввести розведену холодним м'ясним бульйоном борошно. Перелити суміш в сковороду, де обсмажувалася кольрабі, посолити за смаком. Прогріти 4 хв., Зняти з вогню і процідити.
Кольраби залити отриманим соусом. Накрити каструлю кришкою. Гасити на слабкому вогні 40 хв.

0/5 (0 Reviews)