Свинячі відбивні з черешні

свинячі відбивні з черешнею

свинячі відбивні з черешнею

Інгредієнти

  • сіль, мелений перець
  • 4 свинячі відбивні
  • масло вершкове – 100 г
  • 2 скибочки черствого хліба для тостів
  • 100 мл сметани
  • 200 г черешні

Покроковий рецепт приготування

Черешню вимити, злегка віджати, сік зберегти. Хліб розрізати по діагоналі навпіл. Половину масла розтопити в сковороді. Обсмажити відбивні на сильному вогні протягом 5 хв. з кожного боку і викласти на тарілку, застелену паперовою серветкою, щоб стік зайвий жир. Потім перекласти відбивні на блюдо сервіровки; зберігати в теплі до подачі. У сковороді, де смажилися відбивні, прогріти черешню 3-4 хв. Масло, що залишилося розтопити в окремій сковороді, підрум'янити хліб з обох сторін. Прогріту черешню вийняти з сковороди і викласти на блюдо навколо відбивних. У сковороду влити 2-3 ст. л. соку черешні, довести до кипіння і випарувати рідину до половини обсягу на сильному вогні. Додати вершки і дати загуснути, помішуючи лопаткою. Посолити і поперчити. Отриманим соусом полити відбивні. Подавати з крутонами.

0/5 (0 Reviews)