Черешню вимити, злегка віджати, сік зберегти. Хліб розрізати по діагоналі навпіл. Половину масла розтопити в сковороді. Обсмажити відбивні на сильному вогні протягом 5 хв. з кожного боку і викласти на тарілку, застелену паперовою серветкою, щоб стік зайвий жир. Потім перекласти відбивні на блюдо сервіровки; зберігати в теплі до подачі. У сковороді, де смажилися відбивні, прогріти черешню 3-4 хв. Масло, що залишилося розтопити в окремій сковороді, підрум'янити хліб з обох сторін. Прогріту черешню вийняти з сковороди і викласти на блюдо навколо відбивних. У сковороду влити 2-3 ст. л. соку черешні, довести до кипіння і випарувати рідину до половини обсягу на сильному вогні. Додати вершки і дати загуснути, помішуючи лопаткою. Посолити і поперчити. Отриманим соусом полити відбивні. Подавати з крутонами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!