Інгредієнти
- щіпка меленого чилі
- 400 г м'якоті свинини
- соус соєвий
- часник – 1 зубчик
- каперси
- 400 г квашеної капусти
- 200 г винограду без кісточок
- масло рослинне – 4 ст.л.
- 0,5 ч. л. кмину
Покроковий рецепт приготування
Свинину нарізати короткими смужками. Часник розчавити, змішати з соєвим соусом і чилі. Залити цією сумішшю м'ясо на 10 хв. Віджати капусту, додати до неї каперси, залити половиною масла, розкласти по тарілках. На сковороді розігріти масло, що залишилося, покласти м'ясо разом з маринадом, обсмажити, помішуючи, 5 хв. Додати до м'яса кмин і виноград, обсмажити 3 хв., Викласти поверх капусти.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!