ТЕПЛА Салат з свинини І ВИНОГРАДУ

ТЕПЛА Салат з свинини І ВИНОГРАДУ

Інгредієнти

  • щіпка меленого чилі
  • 400 г м'якоті свинини
  • соус соєвий
  • часник – 1 зубчик
  • каперси
  • 400 г квашеної капусти
  • 200 г винограду без кісточок
  • масло рослинне – 4 ст.л.
  • 0,5 ч. л. кмину

Покроковий рецепт приготування

Свинину нарізати короткими смужками. Часник розчавити, змішати з соєвим соусом і чилі. Залити цією сумішшю м'ясо на 10 хв. Віджати капусту, додати до неї каперси, залити половиною масла, розкласти по тарілках. На сковороді розігріти масло, що залишилося, покласти м'ясо разом з маринадом, обсмажити, помішуючи, 5 хв. Додати до м'яса кмин і виноград, обсмажити 3 хв., Викласти поверх капусти.

0/5 (0 Reviews)