Фантазувати в рамках поєднання м'яса з сирним соусом можна довго. На цей раз спробуйте & quot; камамбер & quot;.
Інгредієнти
- 500 г свинячої вирізки
- 50 мл сухого білого вина
- 1 ст. л. суміші рубаних свіжих трав (майоран, чебрець, шавлія)
- 120 г сиру “Камамбер”
- масло оливкове – 2 ст.л.
- сіль, мелений перець
- 0,5 склянки сметани
- 1,5 ч. Л. діжонськой гірчиці
- 3-4 гілочки свіжої петрушки
Покроковий рецепт приготування
свинячу вирізку нарізати на поперечні скибочки завтовшки 2 см, відбити або розкачати качалкою до товщини 1 см. Масло розігріти в сковороді, обсмажити м'ясо 5 хв., перевернувши 1 раз. Перекласти на підігріте блюдо, зберегти теплим. Вино влити в сковороду, де смажилося м'ясо, довести до кипіння. Додати сметану, рубані трави і, помішуючи, знову довести до кипіння. Додати нарізаний шматочками сир, гірчицю і сік з тарілки з м'ясом, посолити, поперчити. Добре перемішати і прогріти до повного розплавлення сиру. При необхідності можна додати ще трохи сметани і, якщо буде потрібно, спецій. Свинину на тарілці полити сирним соусом, прикрасити петрушкою і подавати c зеленим салатом і свіжими овочами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!