СВИНИНА ПІД СОУСОМ З & QUOT; камамбер & QUOT;

Фантазувати в рамках поєднання м'яса з сирним соусом можна довго. На цей раз спробуйте & quot; камамбер & quot;.

 СВИНИНА ПІД СОУСОМ З & amp; QUOT; камамбер & amp; QUOT;

СВИНИНА ПІД соусом З & amp; QUOT; камамбер & amp; QUOT;

Інгредієнти

  • 500 г свинячої вирізки
  • 50 мл сухого білого вина
  • 1 ст. л. суміші рубаних свіжих трав (майоран, чебрець, шавлія)
  • 120 г сиру “Камамбер”
  • масло оливкове – 2 ст.л.
  • сіль, мелений перець
  • 0,5 склянки сметани
  • 1,5 ч. Л. діжонськой гірчиці
  • 3-4 гілочки свіжої петрушки

Покроковий рецепт приготування

свинячу вирізку нарізати на поперечні скибочки завтовшки 2 см, відбити або розкачати качалкою до товщини 1 см. Масло розігріти в сковороді, обсмажити м'ясо 5 хв., перевернувши 1 раз. Перекласти на підігріте блюдо, зберегти теплим. Вино влити в сковороду, де смажилося м'ясо, довести до кипіння. Додати сметану, рубані трави і, помішуючи, знову довести до кипіння. Додати нарізаний шматочками сир, гірчицю і сік з тарілки з м'ясом, посолити, поперчити. Добре перемішати і прогріти до повного розплавлення сиру. При необхідності можна додати ще трохи сметани і, якщо буде потрібно, спецій. Свинину на тарілці полити сирним соусом, прикрасити петрушкою і подавати c зеленим салатом і свіжими овочами.

0/5 (0 Reviews)