Інгредієнти
- 30 мл коньяку
- 20 мл сухого білого вина
- сіль
- 6 медальйонів зі свинячої вирізки (всього 650 г)
- 300 г дрібного лука
- 8 мандаринів
- 0,5 склянки овочевого бульйону
- цукор – 1 ст.л .
- масло вершкове – 50 г
- щіпка крохмалю
Покроковий рецепт приготування
Лук очистити, згасити цілком з половиною масла; додати цукор, посолити. Продовжуючи готувати, вливати потроху овочевий бульйон до тих пір, поки сік на сковороді не загусне, і при цьому покриє цибулини. Зняти з вогню, відставити. Масло, що залишилося розігріти в сковороді, обсмажити медальйони, по 3-4 хв. з кожного боку, зняти їх зі сковороди. У залишився на сковороді м'ясний сік влити коньяк, прогріти і підпалити. Коли полум'я згасне, додати сік 5 мандаринів і розведений у вині крохмаль. Прогріти, помішуючи, до загусання соусу. Подавати медальйони з карамелізований цибулею, з соусом, прикрасивши дольками і цедрою залишилися мандаринів.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!