Інгредієнти
- 1 гілочка чебрецю
- 1 манго
- цукор – 1 ч.л..
- груша
- 200 г буженини
- 1 гілочка розмарину
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> яблуко
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 20 г вершкового масла
Покроковий рецепт приготування
Фрукти очистити, нарізати невеликими часточок. Зелень подрібнити. Вершкове масло розтопити на сковороді, додати фрукти, зелень і цукор. Обсмажувати 5-7 хв., Зняти з вогню. Буженину тонко нарізати і покласти на тарілку, чергуючи з фруктами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!