Свинячої шийки, засмажене на рожні

свинячої шийки, засмажене на рожні

Всі на пікнік! x Інгредієнти

  • 1,5 кг свинячої шийки
  • 70 мл соєвого соусу Kikkoman
  • 3 ст. л. устричного соусу
  • 3 ст. л. вустерширського соусу
  • 8 зубчиків часнику
  • 0,5 ч. л. кайенского перцю
  • сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p> свинячої шийки, засмажене на рожні

Налийте в мисочку соєвий, устричний і вустершерскій соус. Перемішайте.
Візьміть свинячу шийку, нашпигуйте часником, натріть перцем і пензликом нанесіть суміш. Покладіть маринуватися на 2 години в миску, закривши плівкою.
Насадіть м'ясо на рожен і смажте, рівномірно повертаючи над вугіллям 1.20. Не забувайте додавати вугілля в міру їх прогорання. Крок 2

свинячої шийки, засмажене на рожні

Коли м'ясо готове відразу подавайте! Смачного! Господині на замітку Веретено, звичайно, є не у всіх, але м'ясо на вертелі того варте!

0/5 (0 Reviews)