Стейк З свинини з маринованою стрілки часнику

Стейк З свинини з маринованою стрілки часнику

Всі на пікнік! x Інгредієнти

  • соус-маринад Teriyaki Kikkoman – 250 мл + 150 мл для маринування стрілок
  • м'якоть з шийної частини – 2 кг
  • спеції – 2 ст. л.
  • цибуля – 4 головки
  • стрілки часнику – 2-3 пучка
  • лавровий лист – 2 шт.
  • винний оцет – 1 ч. л.
  • оливкова олія – ​​100 мл
  • часник – 2-3 зубчики

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 Стейк З свинини з маринованою стрілки часнику

Для приготування стейків краще використовувати свіже, а не заморожене м'ясо. Парному м'ясу краще дати час на визрівання, помістивши його на ніч в холодильну камеру, попередньо загорнувши в полотняну тканину. Крок 2

Стейк З свинини з маринованою стрілки часнику

Вранці м'ясо дістати з камери і дати йому зігрітися до кімнатної температури. Потім порізати на порційні шматки товщиною близько 2-х см. Крок 3

 Стейк З свинини з маринованою стрілки часнику

Взяти улюблені спеції (у мене насіння фенхелю, насіння коріандру, розмарин, чебрець, перець). Крок 4

Стейк З свинини З мариновані стрілки часнику

Змішати спеції з 1-2 ст. л. оливкового масла і перемішати з м'ясом, поки воно повністю не покриється спеціями, додати соєвий соус-маринад Teriyaki Kikkoman, ще раз перемішати м'ясо. Поставити в прохолодне місце, щоб м'ясо гарненько просочилося ароматами спецій і соусу! Крок 5

Стейк З свинини З мариновані стрілки часнику

Підготувати вугілля, щоб від них виходив хороший жар, але не було язиків полум'я. М'ясо викласти на решітку, обсмажити до рум'яної скоринки з двох сторін, потім температуру вугілля знизити (просто розгребти злегка) і продовжити приготування до потрібного ступеня прожарювання. Крок 6

Стейк З свинини з маринованою стрілки часнику

Ось такі рум'яні і соковиті стейки вийшли. Крок 7

Стейк З свинини з мариновані стрілки часнику

Для приготування стрілок часнику в маринаді з соєвим соусом Teriyaki Kikkoman нарізати їх на палички (довжина 4-6 см) до бутонів (бутони викинути). Масло розігріти в сковороді (шар товщиною 1 см), обсмажити стрілки, періодично помішуючи, до пом'якшення і потемніння. Додати дрібно наламай лавровий лист, оцет. Отриманий салат підігріти, помішуючи і дочекатися, поки соус з приправ, оцту і масла загусне. Остудити. Додати часник, пропущений через прес. Готовий салат зберігати в холодильнику щільно закритим. Салат в процесі зберігання стає більш смачним і насиченим! І приємного апетиту!

0/5 (0 Reviews)