З урахуванням кількості м’яса смажимо в 1-2 заходу дотримуючись час приготування.
Інгредієнти
- 700 г м’яса
- 3-4 зубчики часнику
- соус kikkoman
- сік 1/2 лимона
- сухі прованські трави
- паприка
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Взяти м’якоть задньої ноги або лопатки. Обмити, зрізати зайвий жир. М’ясо нарізати на кілька шматків великого розміру. Шматки м’яса посолити, посипати прованськими травами, надрізати і вставити зубчики часнику. Покласти в емальований посуд і залити зверху соєвим соусом і соком половинки лимона. Залишити на 4-5 годин в холодному місці.
Крок 2 Викласти м’ясо на решітку, покласти зверху кільця цибулі, посипати паприкою і поставити на вугілля. Хвилин через 10 перевернути, полити залишками маринаду і смажити до готовності ще 8-9 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!