Свинина по-прованськи

З урахуванням кількості м’яса смажимо в 1-2 заходу дотримуючись час приготування.

Інгредієнти

  • 700 г м’яса
  • 3-4 зубчики часнику
  • соус kikkoman
  • сік 1/2 лимона
  • сухі прованські трави
  • паприка
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СВИНИНА по-прованськи

Взяти м’якоть задньої ноги або лопатки. Обмити, зрізати зайвий жир. М’ясо нарізати на кілька шматків великого розміру. Шматки м’яса посолити, посипати прованськими травами, надрізати і вставити зубчики часнику. Покласти в емальований посуд і залити зверху соєвим соусом і соком половинки лимона. Залишити на 4-5 годин в холодному місці.

Крок 2 Викласти м’ясо на решітку, покласти зверху кільця цибулі, посипати паприкою і поставити на вугілля. Хвилин через 10 перевернути, полити залишками маринаду і смажити до готовності ще 8-9 хвилин.

0/5 (0 Reviews)