ШАШЛИК З яловичини, МАРИНОВАНИЙ У соєвий соус і газованої ВОДІ

ШАШЛИК З яловичини, МАРИНОВАНИЙ У соєвий соус і газованої ВОДІ

Кращі народні рецепти. М'ясо Всі на пікнік! x Інгредієнти

  • яловичина – 2 кг
  • цибуля ріпчаста – 0.5 кг
  • газована мінеральна вода – 300-400 мл
  • великі помідори – 3 шт. + Для смаження
  • соус “Kikkoman” – 3 ст. л.
  • ківі – 2 шт.
  • сіль, перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

М'ясо вимити, обсушити і нарізати на великі кубики . Помідори нарізати довільно і скласти у велику миску, туди ж покласти м'ясо. Цибулю почистити і нарізати півкільцями, ківі почистити і нарізати довільно. Всі інгредієнти додати до м'яса і добре перемішати. Влити соєвий соус. Залити мінеральною водою, щоб м'ясо було повністю покрито. Залишити маринуватися на 4-6 годин. М'ясо нанизати на шампури, чергуючи з дрібними помідорами. Обсмажувати на мангалі до готовності.

0/5 (0 Reviews)