СВИНЯЧИЙ ОКОРОК, ЗАПЕЧЕНИЙ З ПЕРСИКАМИ

СВИНЯЧИЙ ОКОРОК, ЗАПЕЧЕНИЙ З ПЕРСИКАМИ

Інгредієнти

  • лист лавровий – 2 шт.
  • персики – 1 кг
  • копчена свиняча рулька – 1,5 кг
  • цукор – 4 ст. л.
  • цибуля червоний – 2 цибулини
  • гірчиця зерниста – 1 ч. л.
  • соус соєвий – 1 ч. л.
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СВИНЯЧИЙ ОКОРОК, ЗАПЕЧЕНИЙ З ПЕРСИКАМИ

З цукру і 4 ст. л. води зварити сироп. Половину персиків подрібнити з половиною цукрового сиропу, гірчицею і соєвим соусом. У сироп покласти залишилися персики і готувати 10 хв. Крок 2

СВИНЯЧИЙ ОКОРОК, ЗАПЕЧЕНИЙ З ПЕРСИКАМИ

Рульку помістити в форму, додати персиковий соус і лаврове листя. Накрити і запікати 1 год при 190 ° С. Крок 3

СВИНЯЧИЙ ОКОРОК, ЗАПЕЧЕНИЙ З ПЕРСИКАМИ

Лук крупно нарізати. Викласти в форму і готувати ще 20 хв. Персики вийняти з сиропу і нарізати часточками, додати до рулька, накрити і дати постояти 10 хв.

0/5 (0 Reviews)