Інгредієнти
- лист лавровий – 2 шт.
- персики – 1 кг
- копчена свиняча рулька – 1,5 кг
- цукор – 4 ст. л.
- цибуля червоний – 2 цибулини
- гірчиця зерниста – 1 ч. л.
- соус соєвий – 1 ч. л.
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
З цукру і 4 ст. л. води зварити сироп. Половину персиків подрібнити з половиною цукрового сиропу, гірчицею і соєвим соусом. У сироп покласти залишилися персики і готувати 10 хв. Крок 2
Рульку помістити в форму, додати персиковий соус і лаврове листя. Накрити і запікати 1 год при 190 ° С. Крок 3
Лук крупно нарізати. Викласти в форму і готувати ще 20 хв. Персики вийняти з сиропу і нарізати часточками, додати до рулька, накрити і дати постояти 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!