СВИНЯЧИЙ Рулет з грибами

СВИНЯЧИЙ Рулет з грибами

Інгредієнти

  • цибуля зелена – 1 пучок
  • сіль
  • 1 ч. л. горошин чорного перцю
  • часник – 2 зубчики
  • 100 г сухих білих грибів
  • 1 червоний солодкий перець
  • масло рослинне – 3 ст.л.
  • 1 ст.л. майонезу
  • 200 г сиру
  • 2 ч. л. крупнозернистою гірчиці
  • 100 мл сухого білого вина
  • 1 кг свинини без кісток

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНЯЧИЙ Рулет з грибами

Гриби залити окропом і відставити на 30 хв. Крок 2

СВИНЯЧИЙ Рулет з грибами

Свинину вимити, обсушити. Зробити по центру надріз, не доходячи до низу 1 см. Потім зробити надрізи уздовж пласта справа і зліва, також не доходячи до краю 1 см. Розкрити шматок м'яса як книжку. На потовщених шматках зробити ножем глибокі насічки. Відбити м'ясо в пласт. Посолити, поперчити, змастити гірчицею. Крок 3

СВИНЯЧИЙ Рулет з грибами

Розмочені гриби промити і нарізати соломкою. Зелену цибулю вимити і дрібно нарізати. Перець вимити, очистити від насіння і нарізати соломкою. Часник очистити і подрібнити. Сир натерти на тертці. Змішати гриби з цибулею, часником, перцем і сиром. Посолити, поперчити. Крок 4

СВИНЯЧИЙ Рулет з грибами

Викласти начинку на м'ясо рівним шаром. Крок 5

СВИНЯЧИЙ Рулет з грибами

Згорнути м'ясо в рулет, обв'язати суворою ниткою і укласти у форму для запікання з високими бортиками. Крок 6

СВИНЯЧИЙ Рулет з грибами

Приготувати соус. Змішати рослинне масло, біле вино, чорний перець горошком, майонез і трохи солі. Розігріти духовку до 200 & deg; С. Рулет полити соусом і поставити в духовку на 1,5 години. Періодично поливати рулет соком, що виділяється.

0/5 (0 Reviews)