Інгредієнти
- цибуля зелена – 1 пучок
- сіль
- 1 ч. л. горошин чорного перцю
- часник – 2 зубчики
- 100 г сухих білих грибів
- 1 червоний солодкий перець
- масло рослинне – 3 ст.л.
- 1 ст.л. майонезу
- 200 г сиру
- 2 ч. л. крупнозернистою гірчиці
- 100 мл сухого білого вина
- 1 кг свинини без кісток
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Гриби залити окропом і відставити на 30 хв. Крок 2
Свинину вимити, обсушити. Зробити по центру надріз, не доходячи до низу 1 см. Потім зробити надрізи уздовж пласта справа і зліва, також не доходячи до краю 1 см. Розкрити шматок м'яса як книжку. На потовщених шматках зробити ножем глибокі насічки. Відбити м'ясо в пласт. Посолити, поперчити, змастити гірчицею. Крок 3
Розмочені гриби промити і нарізати соломкою. Зелену цибулю вимити і дрібно нарізати. Перець вимити, очистити від насіння і нарізати соломкою. Часник очистити і подрібнити. Сир натерти на тертці. Змішати гриби з цибулею, часником, перцем і сиром. Посолити, поперчити. Крок 4
Викласти начинку на м'ясо рівним шаром. Крок 5
Згорнути м'ясо в рулет, обв'язати суворою ниткою і укласти у форму для запікання з високими бортиками. Крок 6
Приготувати соус. Змішати рослинне масло, біле вино, чорний перець горошком, майонез і трохи солі. Розігріти духовку до 200 & deg; С. Рулет полити соусом і поставити в духовку на 1,5 години. Періодично поливати рулет соком, що виділяється.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!