СВИНЯЧИЙ ШАШЛИК З перцевим соусом

Щоб отримати & nbsp; на м'ясі симпатичну рівномірну & nbsp; корочку, додайте & nbsp; в маринад трохи & nbsp; цукру або меду. В такому випадку свиняча шийка на грилі вийде дивовижною. & Nbsp;

Інгредієнти

  • 800 г свинячої шийки
  • 2 великих червоних солодких перцю
  • 2 середніх помідора
  • 1 скибочка білого хліба
  • 50 г очищеного мигдалю
  • 2 зубчики часнику
  • по щіпці гострого червоного перцю і паприки
  • перцю і паприки 3 ст. л. червоного винного оцту
  • 100 мл оливкової олії
  • сіль і чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте м'ясо прямокутними шматками 2х3х4 см. Крок 2 Для соусу нагрійте в сковороді трохи олії і обсмажте хліб з двох сторін до золотистого кольору. Крок 3 У перців і помідорів видаліть насіння, м'якоть нарізати. Мигдаль підсмажте на сухій сковорідці, 30 сек., І подрібніть в комбайні разом з хлібом, очищеним часником, паприкою і гострим перцем. Крок 4 Додайте солодкий перець і помідори, оцет, сіль і перець, перетворите в пюре. Не вимикаючи мотор, влийте тонкою цівкою масло. Крок 5 Третина соусу змішайте з м'ясом, що залишився перекладіть в миску і поставте в холодильник мінімум на 2 год. Крок 6 М'ясо залиште при кімнатній температурі на той же час. Потім обтрусіть свинину від маринаду і надіньте на шампури. Смажте м'ясо на вугіллі, часто повертаючи, приблизно 20 хв. Подавайте з соусом.

0/5 (0 Reviews)