Свинячі відбивні І Пшенична каша

А кому м'яса з кашею? Ні, не гречку з тушонкою, а свинину з пшеничною кашею! Обов'язково доповніть блюдо салатом із зелених листя, з насінням і черрі – і буде вам ситний обід & nbsp; або вечерю.

свинячі відбивні І Пшенична каша

Інгредієнти

  • 4 свинячі відбивні на кісточці
  • 1 стакан подрібненої пшениці (булгура)
  • 150 мл вершків жирністю 20-30%
  • 2 жовтки
  • 50 мл білого сухого вина
  • щіпка шафранових ниток
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Замочіть шафран в білому вині на 20 хв. Розігрійте духовку з грилем до 220 ° С. Злегка відбийте м'ясо і натріть сіллю і перцем з обох сторін. Надсекіте жир по краю відбивних. Покладіть відбивні в форму для запікання на лист і поставте під гриль. Запікайте по 5-7 хв. з кожного боку, в залежності від товщини м'яса. Крок 2 В каструлі доведіть до кипіння 2 склянки води, посоліть, всипте крупу і готуйте, помішуючи, поки не закипить. Закрийте кришкою і варіть на слабкому вогні, поки вся вода не вбереться. Крок 3 Тим часом перемішайте вершки з жовтками до однорідності. Влийте в крупу вино з шафраном і жовтки з вершками. Енергійно перемішайте, щоб колір розподілився рівномірно. Вимкніть вогонь, укрийте каструлю рушником і дайте трохи настоятися, 7-10 хв. Подавайте кашу гарячої, з відбивними.

0/5 (0 Reviews)