Вирішили запросити друзів на пиво? Забудьте про & nbsp; чіпсах та & nbsp; покупної піці. Здивуйте їх соковитими відбивними з & nbsp; томління овочами.
Інгредієнти
- 4 свинячі відбивні товщиною 2 см
- 3 великі картоплини
- 1 великий баклажан
- 2 середні морквини
- 1 велика солодка цибулина
- 4 зубчики часнику
- 1/2 склянки пива
- мелений червоний гострий перець
- 1 ч. л. сушеного чебрецю
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
- зелень для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Помістіть свинячі відбивні в контейнер. Закип'ятіть 1 стакан води, додайте 2,5 ч. Л. солі і розмішайте до повного розчинення. Влийте 2 склянки холодної води, перемішайте і залийте розсолом м'ясо. Накрийте і залиште на 30 хв. Крок 2
Розріжте баклажан навпіл, а потім наріжте товстими скибочками. Посоліть і залиште в друшляку на 30 хв. Промийте холодною водою і обсушити. Крок 3
Розігрійте масло в сковороді. Відбивні промокніть паперовими рушниками, поперчіть і обсмажте до рум'яної скоринки, по 2 хв. з кожного боку. Перекладіть на деко розміром 30х20 см. Крок 4
Очистіть овочі та наріжте великими скибочками. Покладіть овочі у велику миску, додайте баклажани, приправте сіллю, чебрецем, чорним і червоним перцем. Влийте 3 ст. л. оливкового масла і перемішайте. Крок 5
Розігрійте духовку до 220 ° С. Викладіть овочі на м'ясо, влийте пиво. Накрийте деко фольгою і поставте в духовку. Запікайте 1 ч, потім перевірте готовність картоплі. Викладіть м'ясо поверх овочів і готуйте ще 10 хв. без фольги. Перед подачею посипте блюдо дрібно нарізаною зеленню. До речі
Замість овочів або разом з овочами можна використовувати груші, розрізані навпіл. Вони добре поєднуються з запеченої & nbsp; свининою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!