ЯК ПРИГОТУВАТИ свинячі відбивні з овочами У ДУХОВЦІ

Вирішили запросити друзів на пиво? Забудьте про & nbsp; чіпсах та & nbsp; покупної піці. Здивуйте їх соковитими відбивними з & nbsp; томління овочами.

 ЯК ПРИГОТУВАТИ свинячі відбивні з & nbsp; овочами У ДУХОВЦІ

Інгредієнти

  • 4 свинячі відбивні товщиною 2 см
  • 3 великі картоплини
  • 1 великий баклажан
  • 2 середні морквини
  • 1 велика солодка цибулина
  • 4 зубчики часнику
  • 1/2 склянки пива
  • мелений червоний гострий перець
  • 1 ч. л. сушеного чебрецю
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець
  • зелень для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ЯК ПРИГОТУВАТИ Свинячі відбивні з & nbsp; овочами У ДУХОВЦІ

Помістіть свинячі відбивні в контейнер. Закип'ятіть 1 стакан води, додайте 2,5 ч. Л. солі і розмішайте до повного розчинення. Влийте 2 склянки холодної води, перемішайте і залийте розсолом м'ясо. Накрийте і залиште на 30 хв. Крок 2

ЯК ПРИГОТУВАТИ Свинячі відбивна з & nbsp; овочами У ДУХОВЦІ

Розріжте баклажан навпіл, а потім наріжте товстими скибочками. Посоліть і залиште в друшляку на 30 хв. Промийте холодною водою і обсушити. Крок 3

ЯК ПРИГОТУВАТИ Свинячі відбивна з & nbsp; овочами у ДУХОВЦІ

Розігрійте масло в сковороді. Відбивні промокніть паперовими рушниками, поперчіть і обсмажте до рум'яної скоринки, по 2 хв. з кожного боку. Перекладіть на деко розміром 30х20 см. Крок 4

ЯК ПРИГОТУВАТИ Свинячі відбивні з & nbsp; овочами В ДУХОВЦІ

Очистіть овочі та наріжте великими скибочками. Покладіть овочі у велику миску, додайте баклажани, приправте сіллю, чебрецем, чорним і червоним перцем. Влийте 3 ст. л. оливкового масла і перемішайте. Крок 5

ЯК ПРИГОТУВАТИ Свинячі відбивна з & nbsp; овочами У ДУХОВЦІ

Розігрійте духовку до 220 ° С. Викладіть овочі на м'ясо, влийте пиво. Накрийте деко фольгою і поставте в духовку. Запікайте 1 ч, потім перевірте готовність картоплі. Викладіть м'ясо поверх овочів і готуйте ще 10 хв. без фольги. Перед подачею посипте блюдо дрібно нарізаною зеленню. До речі

Замість овочів або разом з овочами можна використовувати груші, розрізані навпіл. Вони добре поєднуються з запеченої & nbsp; свининою.

0/5 (0 Reviews)