Наші давні предки нанизували видобуток на прут і зміцнювали над багаттям. Тобто грильована. Так що ця кулінарна техніка благополучно існує вже тисячоліття.
Інгредієнти
- 1 гілочка розмарину
- 50 г оливкової олії
- розтоплене вершкове масло
- 6 -7 свіжих білих грибів
- 1 цибулина
- сіль
- лимон (цедра, сік)
- 250 г свинячої вирізки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Вирізку очистити від плівок і жив, нарізати на медальйони товщиною 2 см, відбити їх до товщини 2-3 мм, приправити спеціями за смаком. Крок 2 Гриби промити, очистити і обсушити. Лимон очистити від шкірки і всіх плівок, розділити на сегменти. Цибулю нарізати тонкою соломкою. Крок 3 Гриби обсмажити на розпеченому оливковій олії з цибулею, остудити. Перекласти в миску і змішати з лимоном, приправивши сіллю і перцем. Крок 4 На обробну дошку викласти відбитий медальйон, в центр його покласти 1-2 ст. л. грибної начинки, згорнути мішечком, зверху накрити другим медальйоном, сформувати руками кулю. Крок 5 Змастити кулю вершковим маслом і обсмажити на грилі, розігрітому до середньої температури, по 10 хв. з кожного боку. Подати, прикрасивши розмарином.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!