Свинячого філе-міньйон з інжиром і Мускат

свинячого філе-міньйон з інжир і Мускат

 свинячого філе-міньйон з інжиром і Мускат

Інгредієнти

  • 4 груші
  • 8 ягід інжиру
  • кориця
  • сіль
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 мл свіжого виноградного соку

  • 150 мл міцного яловичого бульйону-основи (яловичий fond)
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 свинячих філе-міньйон

  • масло рослинне – 3 ст.л.
  • 0,5 склянки мускату
  • сік 1 лимона
  • 1 ст. л. желе з червоної смородини
  • масло вершкове – 90 г

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

У чавунному сотейнику розігріти олію, додати 40 г вершкового і дати йому розтанути. Свинину обсмажувати протягом 5 хв., Постійно перевертаючи і поливаючи маслом. Потім поставити сотейник в духовку, розігріту до 210 & # 186; С, і запікати свинину 25 хв. Вийняти філе. Дегласіровать сотейник сумішшю виноградного і лимонного соку з мускатом, додати желе з червоної смородини, бульйон-основу, корицю, потім уварити наполовину, посолити і поперчити. Надрізати 4 ягоди інжиру, викласти їх на блюдо і полити 2 ст. л. соусу. Груші очистити і разом з рештою інжиром нарізати скибочками. На тому ж блюді викласти 8 фруктових пірамід з почергових скибочок груш і інжиру. Полити 2 ст. л. соусу і посипати стружкою з залишився сильно охолодженого вершкового масла. На 15 хв. поставити в духовку при температурі 180 & # 186; С. Розрізати філе-міньйон, викласти на блюдо з подпеченний фруктами, прикрасити кружальцями лимона. Полити соусом з мускату і виноградного соку.

0/5 (0 Reviews)