Салат з МОРКВИ СО СВИНИНОЮ

Салат з МОРКВИ СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • цукор – 1 ст.л.
  • 200 г ріпчастої цибулі
  • 150 г свинини
  • часник – 2 зубчики
  • 20 г соєвого соусу
  • 1 кг моркви
  • 10 г насіння кунжуту
  • по 5 г чорного і червоного меленого перцю
  • масло рослинне – 4 ст.л .
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Морква нашаткувати довгою тонкою соломкою, перетерти руками з сіллю, двома видами перцю, заправити соєвим соусом. У сковороді розігріти 2 ст. л. масла і обсмажити нарізаний півкільцями цибулю до золотистого кольору. Крок 2 Свинину нарізати тонкими брусочками, додати в сковороду з цибулею, злегка обсмажити. З цукру і 2 ст. л. води приготувати сироп. Крок 3 Часник очистити і потовкти в ступці. Лук зі свининою змішати з нашаткованою морквою, додати кунжут, цукровий сироп, товчений часник. Все ретельно перемішати і дати настоятися, 1-2 ч.

0/5 (0 Reviews)