Інгредієнти
- цукор – 1 ст.л.
- 200 г ріпчастої цибулі
- 150 г свинини
- часник – 2 зубчики
- 20 г соєвого соусу
- 1 кг моркви
- 10 г насіння кунжуту
- по 5 г чорного і червоного меленого перцю
- масло рослинне – 4 ст.л .
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Морква нашаткувати довгою тонкою соломкою, перетерти руками з сіллю, двома видами перцю, заправити соєвим соусом. У сковороді розігріти 2 ст. л. масла і обсмажити нарізаний півкільцями цибулю до золотистого кольору. Крок 2 Свинину нарізати тонкими брусочками, додати в сковороду з цибулею, злегка обсмажити. З цукру і 2 ст. л. води приготувати сироп. Крок 3 Часник очистити і потовкти в ступці. Лук зі свининою змішати з нашаткованою морквою, додати кунжут, цукровий сироп, товчений часник. Все ретельно перемішати і дати настоятися, 1-2 ч.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!