Інгредієнти
- 4 ст. л. крохмалю
- 1 ч. л. меленої кориці
- цукіні – 1
- 100 г насіння кунжуту
- цукор – 2 ст.л.
- 3 стебла цибулі-порею (тільки біла частина)
- корінь імбиру довжиною 5 см
- крохмаль
- Для гарніру:
- яйце – 1 шт
- соус соєвий
- 500 г нежирної свинини
- 2 ст. л. сухого червоного вина
- 4 ст. л. соєвого соусу
- рослинне масло для обсмажування, сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Порей вимити, білу частину нарізати дуже дрібними кубиками. Корінь імбиру очистити, нашаткувати. * Для приготування цієї страви використовуйте тільки свіжий корінь імбиру. М'ясо вимити, ретельно обсушити паперовими серветками і нарізати кубиками зі стороною 3 см. Крок 2 В каструлі розігріти невелику кількість рослинного масла, покласти цукор. Готувати, помішуючи, поки цукор не придбає коричневий колір, 2 хв. Додати порей, імбир, сіль і корицю. Потім покласти м'ясо і смажити на сильному вогні, постійно перевертаючи шматочки, 5 хв. Соус повинен покрити м'ясо з усіх боків. Крок 3 Додати в каструлю з м'ясом вино і соєвий соус. Влити таку кількість води, щоб м'ясо було повністю покрито, але не більше. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати 25-30 хв. Крок 4 Крохмаль розвести в 2 ст. л. кип'яченої води. Додати в каструлю до м'яса, щоб соус загус. Перемішати і відразу ж зняти з вогню. Крок 5 Як гарнір до цього блюда можна подати відварний рис і цукіні, обсмажені в кунжуті. Цукіні вимити, обсушити, нарізати кружальцями завтовшки 1 см. Яйце збити з соєвим соусом. Кунжут пересипати в плоску тарілку. Крок 6 Обваляти кожен гурток в крохмалі, потім вмочити його в яйце і обваляти в кунжуті. Так само підготувати інші гуртки цукіні. Розігріти в сковороді олію і обсмажити в ньому гуртки цукіні по 1 хв. з кожного боку. * Свинину, цукіні і рис подати в окремих мисочках.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!