Інгредієнти
- 6 медальйонів зі свинячої вирізки
- 1 ст. л. білого сухого вина
- 100 г сала або бекону, нарізаних тонкими скибочками
- потовчене в ступці суміш білого і чорного перцю, гвоздики, насіння коріандру і ягід ялівцю
- 3 ст. л. вершкового масла
- овочевий бульйон – 2 ст.л.
- 3 яблука
- цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
Покроковий рецепт приготування
Одне яблуко розрізати на 6 гуртків, два інших нарізати кубиками. Медальйони обернути скибочками сала або бекону, закріпити ниткою, рясно посипати товченими спеціями. У сковороді розтопити 1 ст. л. масла, обсмажити турнедо по 3 хв. з кожного боку, в кінці приготування посолити за смаком. Зняти з вогню, викласти турнедо на блюдо, видалити нитку, зберігати теплим до подачі. У сковороді розтопити ще 1 ст. л. масла, додати яблука, обсмажувати 2-3 хв. Гуртки яблук вийняти і відкласти, до решти в сковороді кубиках яблук додати подрібнену цибулю, обсмажити його до прозорості. Потім влити вино, бульйон, випарити, 3-4 хв., І пюрировать в блендері. Додати в пюре масло, що залишилося, приправити сіллю і перцем. Гарячі турнедо викласти на кружки яблук, подати з яблучним пюре.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!