СВИНИНА на грилі ПІД красносмородіновое соусом

Дивовижний кисло-солодкий соус прикрасить смак звичайної свинини.

Меню для двох Всі на пікнік x Інгредієнти

  • свинина – 2 шматочка
  • спеції – за смаком
  • червона смородина – 1 ст.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цукор – 2 ст. л.

  • вершкове масло – 2 ст. л.
  • запашний перець – 5-6 горошин
  • гвоздика – 5-6 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • м'ята – до смаку
  • вода – 50-70 мл
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Замариновать шматочки свинини на кілька годин або на ніч. Крок 2

СВИНИНА на грилі ПІД красносмородіновое соусом

На сковороді розтопити вершкове масло, додати води і цукру. Як тільки цукор розчиниться, висипати смородину, м'яту і прянощі. Тушкувати під кришкою на досить сильному вогні до тих пір, поки не виділиться сік. Крок 3

СВИНИНА на грилі ПІД красносмородіновое соусом

Цибулю нарізати якомога дрібніше, додати до соусу і тушкувати до прозорості. Крок 4

СВИНИНА на грилі ПІД красносмородіновое соусом

Готовий соус протерти через сито. Крок 5

СВИНИНА на грилі ПІД красносмородіновое соусом

Додати сіль і остудити. Крок 6

СВИНИНА на грилі ПІД красносмородіновое соусом

Замариноване м'ясо обсмажити на грилі.

0/5 (0 Reviews)