Дивовижний кисло-солодкий соус прикрасить смак звичайної свинини.
Меню для двох Всі на пікнік x Інгредієнти
- свинина – 2 шматочка
- спеції – за смаком
- червона смородина – 1 ст.
- вершкове масло – 2 ст. л.
- запашний перець – 5-6 горошин
- гвоздика – 5-6 шт.
- цибуля – 1 шт.
- м'ята – до смаку
- вода – 50-70 мл
- сіль – за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цукор – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Замариновать шматочки свинини на кілька годин або на ніч. Крок 2
На сковороді розтопити вершкове масло, додати води і цукру. Як тільки цукор розчиниться, висипати смородину, м'яту і прянощі. Тушкувати під кришкою на досить сильному вогні до тих пір, поки не виділиться сік. Крок 3
Цибулю нарізати якомога дрібніше, додати до соусу і тушкувати до прозорості. Крок 4
Готовий соус протерти через сито. Крок 5
Додати сіль і остудити. Крок 6
Замариноване м'ясо обсмажити на грилі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!