Цей соус надаємо м'яса надзвичайний смак.
Меню для двох x Інгредієнти
- свинина – 500 г
- чорна смородина – 1 ст.
- цукор – 1 ст. л.
- вода – 60 мл
- перець духмяний – 5-6 горошин
- паприка – 1/4 ч. л.
- коріандр мелений – 1/4 ч. л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль, перець, спеції – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Шматок свинини натерти сіллю, спеціями. Загорнути у фольгу, поставити в розігріту духовку на 1-1,5 години. Крок 2
Соус: чорну смородину залити водою, додати духмяний перець. Варити хвилин 10-15. Крок 3
Потім протерти через сито. Крок 4
У вийшло пюре додати цукор, паприку, коріандр. Прокип'ятити ще хвилин 5-10. Остудити.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!