СВИНИНА НА морквяний “ПОДУШЦІ”

Така свинина чимось нагадує “м’ясо по-французьки”, тільки морква тут при запіканні під сирною скоринкою перетворюється на щось шалено смачне, а м’ясо виходить м’яким і ніжним.

 СВИНИНА НА морквяний & amp; QUOT; ПОДУШЦІ & amp; QUOT;

Інгредієнти

  • свинина – 500 г
  • морква – 4 шт.
  • сир – 150 г
  • цибуля – 2 шт.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • томатна паста – 3 ст. л.
  • сухарі панірувальні – 10 г
  • сіль, суміш перців

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА НА морквяний & amp; QUOT; ПОДУШЦІ & amp ; QUOT;

Морква і сир натерти на крупній тертці. Свинину нарізати порційними шматками, відбити, посолити, поперчити, обваляти в сухарях, обсмажити на сильному вогні. Додати томатну пасту і тушкувати 15 хвилин. Лук обсмажити окремо. Морква викласти у змащену маслом форму.

Крок 2

СВИНИНА НА морквяний & amp; QUOT; ПОДУШЦІ & amp; QUOT;

Зверху викласти відбивні і цибулю.

Крок 3

СВИНИНА НА морквяний & amp; QUOT; ПОДУШЦІ & amp; QUOT;

Полити від гасіння м’яса соусом, посипати тертим сиром.

Крок 4

СВИНИНА НА морквяний & amp; QUOT; ПОДУШЦІ & amp; QUOT;

Запікати при 200 градусах 20 хвилин.

Крок 5

СВИНИНА НА морквяний & amp; QUOT; ПОДУШЦІ & amp; QUOT;

Смачного!

0/5 (0 Reviews)