Така свинина чимось нагадує “м’ясо по-французьки”, тільки морква тут при запіканні під сирною скоринкою перетворюється на щось шалено смачне, а м’ясо виходить м’яким і ніжним.
Інгредієнти
- свинина – 500 г
- морква – 4 шт.
- сир – 150 г
- цибуля – 2 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- томатна паста – 3 ст. л.
- сухарі панірувальні – 10 г
- сіль, суміш перців
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Морква і сир натерти на крупній тертці. Свинину нарізати порційними шматками, відбити, посолити, поперчити, обваляти в сухарях, обсмажити на сильному вогні. Додати томатну пасту і тушкувати 15 хвилин. Лук обсмажити окремо. Морква викласти у змащену маслом форму.
Крок 2
Зверху викласти відбивні і цибулю.
Крок 3
Полити від гасіння м’яса соусом, посипати тертим сиром.
Крок 4
Запікати при 200 градусах 20 хвилин.
Крок 5
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!