СВИНИНА СО СОЛОДКИМ ЛУКОМ КАРРИ

СВИНИНА СО СОЛОДКИМ ЛУКОМ КАРРИ

Інгредієнти

  • 800 г свинячої вирізки
  • 2 великі цибулини
  • 2 ст. л. порошку каррі
  • 1 ст. л. абрикосового джему
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА СО СОЛОДКИМ ЛУКОМ КАРРИ

свинину вимити, обсушити і розрізати на 4 порційних шматка. Лук очистити, нарізати тонкими півкільцями і обсмажити в 1 ст. л. розігрітого масла, 2 хв. Зменшити вогонь до середнього, додати порошок каррі, перемішати і готувати 6 хв. Крок 2

СВИНИНА СО СОЛОДКИМ ЛУКОМ КАРРИ

Абрикосовий джем злегка підігріти (це можна зробити в мікрохвильовій печі) і розмішати в 0,25 склянки води. Перелити в миску, додати обсмажений з каррі цибуля, приправити сіллю і перемішати. Крок 3

СВИНИНА СО СОЛОДКИМ ЛУКОМ КАРРИ

Натерти шматки свинини сіллю і обсмажити в маслі, що залишилося, по 7 хв. з кожного боку. Додати цибулю і готувати ще 1 хв.

0/5 (0 Reviews)