Інгредієнти
- 800 г свинячої вирізки
- 2 великі цибулини
- 2 ст. л. порошку каррі
- 1 ст. л. абрикосового джему
- 2 ст. л. рослинного масла
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
свинину вимити, обсушити і розрізати на 4 порційних шматка. Лук очистити, нарізати тонкими півкільцями і обсмажити в 1 ст. л. розігрітого масла, 2 хв. Зменшити вогонь до середнього, додати порошок каррі, перемішати і готувати 6 хв. Крок 2
Абрикосовий джем злегка підігріти (це можна зробити в мікрохвильовій печі) і розмішати в 0,25 склянки води. Перелити в миску, додати обсмажений з каррі цибуля, приправити сіллю і перемішати. Крок 3
Натерти шматки свинини сіллю і обсмажити в маслі, що залишилося, по 7 хв. з кожного боку. Додати цибулю і готувати ще 1 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!