Інгредієнти
- 1,5 кг свинини
- 750 г гарбуза
- 3 великі картоплини
- 1 велика цибулина
- 3 зубчики часнику
- 400 г томатів у власному соку
- 150 г бекону
- щіпка меленого мускатного горіха
- щіпка меленого імбиру
- 2 ст. л. рослинного масла
- сіль, перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 0,5 ч. л. меленого кайенского перцю
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Свинину нарізати невеликими шматками, скласти в миску. Додати кайенский перець, мускатний горіх, імбир, сіль і чорний перець. Перемішати і відставити на 30 хв. Тим часом гарбуз, картопля, цибуля і часник очистити. Гарбуз, картопля і бекон нарізати невеликими кубиками, цибулю і часник подрібнити. Крок 2
у сотейнику готувати бекон в розігрітій олії 3 хв. Перекласти його в миску. В цей же сотейник додати половину нарізаної свинини, готувати 8 хв. Перекласти в миску до бекону. Обсмажити м'ясо, що залишилося, викласти в миску. Крок 3
У сотейник покласти цибулю і часник, готувати 5 хв. Додати розім'яті томати разом з соком, влити 1 склянку окропу. Повернути в сотейник м'ясо і бекон, довести до кипіння. Зменшити вогонь і тушкувати 10 хв.
Додати в рагу гарбуз і картопля, перемішати, при необхідності підсолити і готувати без кришки ще 30-40 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!