Свиней РАГУ з гарбузом

свинячого РАГУ з гарбузом

Інгредієнти

  • 1,5 кг свинини
  • 750 г гарбуза
  • 3 великі картоплини
  • 1 велика цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 400 г томатів у власному соку
  • 150 г бекону
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 0,5 ч. л. меленого кайенского перцю

  • щіпка меленого мускатного горіха
  • щіпка меленого імбиру
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p> свинячого РАГУ з гарбузом

Свинину нарізати невеликими шматками, скласти в миску. Додати кайенский перець, мускатний горіх, імбир, сіль і чорний перець. Перемішати і відставити на 30 хв. Тим часом гарбуз, картопля, цибуля і часник очистити. Гарбуз, картопля і бекон нарізати невеликими кубиками, цибулю і часник подрібнити. Крок 2

свинячого РАГУ з гарбузом

у сотейнику готувати бекон в розігрітій олії 3 хв. Перекласти його в миску. В цей же сотейник додати половину нарізаної свинини, готувати 8 хв. Перекласти в миску до бекону. Обсмажити м'ясо, що залишилося, викласти в миску. Крок 3

свинячого РАГУ з гарбузом

У сотейник покласти цибулю і часник, готувати 5 хв. Додати розім'яті томати разом з соком, влити 1 склянку окропу. Повернути в сотейник м'ясо і бекон, довести до кипіння. Зменшити вогонь і тушкувати 10 хв.
Додати в рагу гарбуз і картопля, перемішати, при необхідності підсолити і готувати без кришки ще 30-40 хв.

0/5 (0 Reviews)