Мульгикапсад, ЕСТОНСЬКЕ СТРАВА

мульгикапсад, ЕСТОНСЬКЕ СТРАВА

Інгредієнти < ul>

  • 1 кг квашеної капусти
  • 0,5 склянки перлової крупи
  • 600 г жирної свинячої грудинки
  • 1 цибулина
  • 1-2 лаврових листки
  • 5-6 горошин чорного перцю
  • 1 ст. л. рослинного масла
  • цукор
  • сіль
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    Капусту нарізати невеликими шматочками. Крупу добре промити, відкинути на сито. Свинину нарізати шматочками товщиною приблизно 1,5 см. Цибулю очистити і подрібнити. Розігріти в сковороді олію і обсмажити цибулю, 4 хв. Покласти свінінуі готувати на великому вогні, постійно перевертаючи, 5-6 хв. Крок 2

    перекласти свинину з цибулею в товстостінну каструлю. Зверху викласти капусту. Струснути каструлю, щоб продукти лягли щільніше. Крок 3

    мульгикапсад, ЕСТОНСЬКЕ СТРАВА

    викласти зверху перловку. Влити воду так, щоб перловка була трохи прикрита. Чи не перемішувати. Додати лавровий лист, чорний перець, сіль і цукор за смаком. Накрити і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 2 ч. Господині на замітку Це старовинне блюдо – візитна картка Естонії. Його можна спробувати не тільки прийшовши в гості до прибалтійським друзям, але і в самих дорогих ресторанах Таллінна та інших естонських міст. До речі, в прикордонних з Естонією районах місцеве населення теж відноситься до мульгикапсад з великою повагою.

    0/5 (0 Reviews)