Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Капусту нарізати невеликими шматочками. Крупу добре промити, відкинути на сито. Свинину нарізати шматочками товщиною приблизно 1,5 см. Цибулю очистити і подрібнити. Розігріти в сковороді олію і обсмажити цибулю, 4 хв. Покласти свінінуі готувати на великому вогні, постійно перевертаючи, 5-6 хв. Крок 2
перекласти свинину з цибулею в товстостінну каструлю. Зверху викласти капусту. Струснути каструлю, щоб продукти лягли щільніше. Крок 3
викласти зверху перловку. Влити воду так, щоб перловка була трохи прикрита. Чи не перемішувати. Додати лавровий лист, чорний перець, сіль і цукор за смаком. Накрити і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 2 ч. Господині на замітку Це старовинне блюдо – візитна картка Естонії. Його можна спробувати не тільки прийшовши в гості до прибалтійським друзям, але і в самих дорогих ресторанах Таллінна та інших естонських міст. До речі, в прикордонних з Естонією районах місцеве населення теж відноситься до мульгикапсад з великою повагою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!