Свиней очеревини З ананасовий приправи

свинячого очеревини З ананасовий приправи

Інгредієнти

  • 200 г свинячої очеревини на шкірі
  • 1 невеликий ананас
  • 2 запечених червоних перцю
  • 1 ч. л. крохмалю
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • сіль

Для соусу:

  • 1 л курячого бульйону
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 4 зубчики часнику

  • 5 см свіжого кореня імбиру
  • 0,5 склянки цукру
  • 2 ст. л. рибного соусу
  • 3 ст. л. темного соєвого соусу
  • 1 ст. л корейської гострої соєвої пасти
  • 4 зірочки бадьяна
  • 2 ст. л. чорного перцю горошком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Всі інгредієнти для соусу з 0,5 л води нагріти в сотейнику до розчинення цукру і покласти очеревину, повністю зануривши в рідину. Томити, поки не стане м'якою, 2,5-3 ч. Остудити, тонко нарізати і обсмажити на сковороді до хрускоту. Крок 2 Соус уварити і додати змішаний з 1 ч. Л. води крохмаль. Крок 3 Ананас очистити, тонко нарізати і обсмажити на грилі, змастивши оливковою олією з сіллю. Нарізати такими ж шматками, як очеревину. Так само нарізати запечений очищений перець. Крок 4 Налити в тарілку соус, викласти в нього, чергуючи, шматки очеревини, ананаса і перцю.

0/5 (0 Reviews)