СВИНИНА СО СУМІШІ П'ЯТЬ СПЕЦІЙ

СВИНИНА СО СУМІШІ П'ЯТЬ СПЕЦІЙ

Інгредієнти

  • 700-800 г свинячої шийки
  • 2 ст. л. світлого соєвого соусу
  • 1,5 ст. л. рисового вина
  • 1 ст. л. рисового оцту
  • 1 ч. л. темного кунжутного масла
  • масло для фритюру
  • 1 ст. л. суміші «П'ять спецій»
  • 3 зубчики часнику
  • 3-4 пера зеленої цибулі
  • цедра 1 великого апельсина
  • 3 ст. л. рисового оцту
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. цукру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА СО СУМІШІ П'ЯТЬ СПЕЦІЙ

нарізати свинину спочатку скибками шириною 1,5 см, потім – брусочками довжиною 5 см, шириною 1,5-2 см. Крок 2

Для маринаду змішати соєвий соус, вино, оцет і масло, покласти в цю суміш м'ясо, ретельно перемішати , накрити плівкою і залишити при кімнатній температурі на 30 хв. Крок 3

СВИНИНА СО СУМІШІ П'ЯТЬ СПЕЦІЙ

У великому воке або фритюрниці нагріти масло приблизно до 160 ° С. Зменшити вогонь до среднеслабого. Порціями класти в масло м'ясо і обсмажувати до золотистої скоринки. Готове м'ясо викладати на паперові рушники. Крок 4

СВИНИНА СО СУМІШІ П'ЯТЬ СПЕЦІЙ

Приготувати соус: вилити масло з вока, влити оцет, додати соєвий соус, подрібнену цедру, суміш «П'ять спецій» і цукор. Крок 5

СВИНИНА СО СУМІШІ П'ЯТЬ СПЕЦІЙ

Раздавить, очистити і дрібно порубати часник. Дуже тонко нарізати зелену цибулю, покласти в вок разом з чесно- ком. Довести до кипіння, варити 5-7 хв. Крок 6

СВИНИНА СО СУМІШІ П'ЯТЬ СПЕЦІЙ

Покласти в киплячий соус свинину. Готувати без кришки, помішуючи, 15 хв. Подавати блюдо гарячим. Господині на замітку

Для суміші & laquo; П'ять спецій & raquo; в домашньому варіанті сміливі спеції і змішайте їх в наступному співвідношенні: 1 частина меленого насіння фенхелю, 2 частини меленої гвоздики, 2 частини меленої кориці, 3 частини меленого бадьяна, 4 частини меленого сичуаньского перцю. Зберігайте суміш у темному місці в герметичному контейнері не більш як 2 місяців.

0/5 (0 Reviews)