Головний інгредієнт – свинячі вушка.
Рецепти наших бабусь x Інгредієнти
- свинячі вуха 4 шт.
- курка 400 г
- цибуля 1 шт.
- морква 1 шт .
- часник 3 шт.
- петрушка 1 шт.
- сіль за смаком щіпка
- перець горошком 6 шт.
- лавровий лист 2 шт.
покроковий рецепт ПРИ Виготовлених
Крок 1 Почистим цибулю і моркву. Свинячі вуха замочимо у воді на півгодини, Наскрібши, зріжемо пошкоджені місця. Кладемо в воду, щоб покрила з і ставимо варитися. Коли закипить, знімемо пінку, зменшимо вогонь і варимо години 2. Крок 2 Кладемо шматок курки (грудка, стегенця або просто половина курки) доведемо до кипіння, знімемо пінку. Тепер покладемо цибулину і крупно нарізану моркву, перець горошком, можна трохи посолити. Варимо на самому маленькому вогні ще 2 години. Крок 3 Дістанемо м'ясо і вушка. Курятину винищуймо з кісток. М'ясо і вуха наріжемо дрібними шматочками. Бульйон процідити. Повернемо в проціджений бульйон м'ясо і доведемо до кипіння. Пробуємо на сіль, якщо треба досолити. Крок 4 Часник почистимо і роздавимо через прес. У підготовлені формочки кладемо часник і заливаємо холодцем. Зверху прикрасимо листочками петрушки і фігурками, вирізаними з вареної моркви. Поставимо в холодильник застигнути. Подаємо з гірчицею або хріном. Господині на замітку
Замість курки можна взяти індичку, яловичину або свинину.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!