& nbsp;
Інгредієнти
- 200 г борошна
- 1/3 склянки молока
- 2/3 ч. л. сухих дріжджів
- 2 ч. Л. цукру
- 1 ч. л. рослинного масла
- щіпка солі
Для начинки:
- 200 г свинячого фаршу
- 100-120 г пекінської або звичайної капусти
- 2 см свіжого кореня імбиру
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 0,5 ч. л. цукру
- мелений чорний перець
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для начинки натерти очищений корінь імбиру на дрібній тертці, додати до свинячого фаршу, заправити сіллю, перцем, цукром, соєвим соусом, влити 3 ст. л. води. Ретельно перемішати. Покласти начинку в холодильник на 15-20 хв. Порубати капусту якомога дрібніше. Додати капусту в начинку, ще раз ретельно перемішати. Крок 2
Нагріти молоко з 1/3 склянки води до 37-38 ° С. Додати 0,5 ч. Л. цукру і дріжджі, залишити на 5 хв., щоб дріжджі почали працювати. Крок 3
Змішати просіяне борошно, цукор, що залишився, дріжджову суміш і масло, вимісити еластичне тісто. Помістити в чисту миску, закрити плівкою і залишити в теплому місці на 20 хв. Крок 4
Перекласти тісто на робочу поверхню, розділити на 10 частин. Сформувати з кожної куля, потім розкачати в корж так, щоб зовнішня частина коржі була значно тонше центру. Крок 5
У центр кожного коржика викласти по ложці начинки, підняти краю і заліпити їх зверху так, щоб вийшло 8-10 складочок. Крок 6
укласти в холодну пароварку наколоти виделкою папір для випічки, на неї укласти булочки. Дати їм вистоятися 20 хв., Потім додати в пароварку холодну воду, довести до кипіння, варити на середньому пару 12 хв. Вимкнути вогонь, дати постояти в пароварці ще 10-15 хв. і подавати гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!