Інгредієнти
- 200 г м'якоті свинячої шийки
- 100 г великих сирих креветок
- 5-6 пір'я зеленої цибулі
- сіль
- цукор
- соєвий соус для подачі
для тіста:
- 75 г борошна
- 50 г картопляного крохмалю
- 125 мл гарячої води
- 2 ст. л. топленого свинячого жиру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для начинки очистити креветки від панцира. Надрізати спинку по центру і видалити темну кишкову вену. Провернути свинину через м'ясорубку або дуже дрібно порубати важким ножем. Крок 2
Зелена цибуля дуже дрібно нарізати. Змішати всі складові начинки, додаючи сіль, цукор і соєвий соус за смаком. Крок 3
Для тіста борошно залити гарячою водою, розмішати виделкою, додати розтоплене сало. Викласти тісто на дошку і замішувати, підсипаючи крохмаль. Крок 4
Скачати з тіста ковбаску і нарізати на 20 шматочків. Кожен шматочок розкачати в кружок діаметром 5-6 см. Крок 5
Покласти начинку в центр гуртка і защипувати, щоб утворилися складочки. Відігнути куточки. Крок 6
Змастити маслом або прокласти листям китайської капусти кошик для пароварки. Покласти дім-сами і готувати на середньому пару 5-7 хв. Подавати з соєвим соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!