Інгредієнти
- 1 батон білого хліба
- 75 г вершкового масла
- 2 великі цибулини
- 1 ст. л. рослинного масла
- 1,5 ст. л. цукру
- 400 г відвареного м'яса індички, курки, яловичини або свинини
- 2 груші
- 1 качан салату латук
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити і нарізати тонкими півкільцями. Обсмажити на середньому вогні в розігрітому рослинному маслі до м'якості, 6-7 хв. Додати цукор, перемішати і готувати 4 хв. Зняти з вогню. Крок 2
Відварене м'ясо нарізати соломкою . Груші очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Змішати м'ясо з грушами, приправити сіллю і перцем. Салат розібрати на листя, вимити й обсушити. Крок 3
З хліба зрізати кірки. М'якоть нарізати тонкими поздовжніми пластами. Крок 4
Помилитися кожен пласт вершковим маслом. Крок 5
Розкласти по хлібу рівним шаром карамелізований лук. На нього викласти суміш м'яса з грушами. Кілька листочків латуку згорнути трубочкою і покласти на один край хлібного пласта. Починаючи з цього краю, згорнути хліб рулетом. Також згорнути залишилися хлібні пласти. Крок 6
Загорнути рулети в фольгу або харчову плівку і поставити в холодильник мінімум на 40 хв.
Перед подачею зняти плівку і нарізати рулети невеликими шматочками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!