ХЛІБНІ рУЛЕТИКИ

ХЛІБНІ РУЛЕТИКИ

Інгредієнти

  • 1 батон білого хліба
  • 75 г вершкового масла
  • 2 великі цибулини
  • 1 ст. л. рослинного масла
  • 1,5 ст. л. цукру
  • 400 г відвареного м'яса індички, курки, яловичини або свинини
  • 2 груші
  • 1 качан салату латук
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ХЛІБНІ рУЛЕТИКИ

Лук очистити і нарізати тонкими півкільцями. Обсмажити на середньому вогні в розігрітому рослинному маслі до м'якості, 6-7 хв. Додати цукор, перемішати і готувати 4 хв. Зняти з вогню. Крок 2

ХЛІБНІ РУЛЕТИКИ

Відварене м'ясо нарізати соломкою . Груші очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Змішати м'ясо з грушами, приправити сіллю і перцем. Салат розібрати на листя, вимити й обсушити. Крок 3

ХЛІБНІ РУЛЕТИКИ

З хліба зрізати кірки. М'якоть нарізати тонкими поздовжніми пластами. Крок 4

ХЛІБНІ РУЛЕТИКИ

Помилитися кожен пласт вершковим маслом. Крок 5

ХЛІБНІ РУЛЕТИКИ

Розкласти по хлібу рівним шаром карамелізований лук. На нього викласти суміш м'яса з грушами. Кілька листочків латуку згорнути трубочкою і покласти на один край хлібного пласта. Починаючи з цього краю, згорнути хліб рулетом. Також згорнути залишилися хлібні пласти. Крок 6

ХЛІБНІ РУЛЕТИКИ

Загорнути рулети в фольгу або харчову плівку і поставити в холодильник мінімум на 40 хв.
Перед подачею зняти плівку і нарізати рулети невеликими шматочками.

0/5 (0 Reviews)