кантонському РІС

Кантонському РІС

Інгредієнти

  • 1 склянка рису басматі
  • 300 г свинячої шийки
  • 6 перепелиних яєць
  • 6 помідорів чері
  • 2 червоних солодких перцю
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 150 г печериць
  • 2 гілочки петрушки
  • 3 ст. л. соєвого соусу “Класичний”
  • 4 ст. л. рослинного масла
  • сіль, перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Кантонському РІС

Моркву і цибулю очистити. Печериці вимити й обсушити. Цибулю нарізати півкільцями, морква – соломкою, шампіньйони – тонкими поздовжніми пластинами. Перці нарізати невеликими квадратами, видаливши серцевину. Помідори розрізати навпіл. Петрушку подрібнити. Свинину нарізати невеликими шматочками. Крок 2

Кантонському РІС

Рис добре промити, відварити до готовності, додати 1 ст. л. соєвого соусу, перемішати, накрити кришкою і відставити убік. Крок 3

Кантонському РІС

Обсмажити свинину в 1 ст. л. рослинного масла, 8 хв. Шумівкою перекласти в миску. У цій же сковороді обсмажити перці, 4 хв., Потім помідори, 2 хв. Перекласти до м'яса. Додати в сковороду ще 1 ст. л. масла, обсмажити цибулю і моркву, 4 хв. Покласти шампіньйони і готувати, час від часу помішуючи, 6 хв. Крок 4

Яйця збити. Продовжуючи збивати, додати петрушку і 1 ст. л. соєвого соусу. Крок 5

Кантонському РІС

Розігріти в чистій сковороді масло, що залишилося, влити яєчну суміш і готувати на середньому вогні 7 хв. Перевернути омлет на іншу сторону і готувати ще 4 хв. Крок 6

Кантонському РІС

Перекласти омлет на обробну дошку і дати охолонути. Потім нарізати тонкими смужками. Викласти рис в глибоку сковороду, додати обсмажені м'ясо і овочі. Влити соєвий соус, перемішати і прогріти на середньому вогні, 3 хв. В самому кінці додати смужки з омлету.

0/5 (0 Reviews)