Інгредієнти
- 1 склянка рису басматі
- 300 г свинячої шийки
- 6 перепелиних яєць
- 6 помідорів чері
- 2 червоних солодких перцю
- 1 морквина
- 1 цибулина
- 150 г печериць
- 2 гілочки петрушки
- 3 ст. л. соєвого соусу “Класичний”
- 4 ст. л. рослинного масла
- сіль, перець
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Моркву і цибулю очистити. Печериці вимити й обсушити. Цибулю нарізати півкільцями, морква – соломкою, шампіньйони – тонкими поздовжніми пластинами. Перці нарізати невеликими квадратами, видаливши серцевину. Помідори розрізати навпіл. Петрушку подрібнити. Свинину нарізати невеликими шматочками. Крок 2
Рис добре промити, відварити до готовності, додати 1 ст. л. соєвого соусу, перемішати, накрити кришкою і відставити убік. Крок 3
Обсмажити свинину в 1 ст. л. рослинного масла, 8 хв. Шумівкою перекласти в миску. У цій же сковороді обсмажити перці, 4 хв., Потім помідори, 2 хв. Перекласти до м'яса. Додати в сковороду ще 1 ст. л. масла, обсмажити цибулю і моркву, 4 хв. Покласти шампіньйони і готувати, час від часу помішуючи, 6 хв. Крок 4
Яйця збити. Продовжуючи збивати, додати петрушку і 1 ст. л. соєвого соусу. Крок 5
Розігріти в чистій сковороді масло, що залишилося, влити яєчну суміш і готувати на середньому вогні 7 хв. Перевернути омлет на іншу сторону і готувати ще 4 хв. Крок 6
Перекласти омлет на обробну дошку і дати охолонути. Потім нарізати тонкими смужками. Викласти рис в глибоку сковороду, додати обсмажені м'ясо і овочі. Влити соєвий соус, перемішати і прогріти на середньому вогні, 3 хв. В самому кінці додати смужки з омлету.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!