Якщо ви не любите & nbsp; мед, замініть його в соусі якимось готовим джемом або мармеладом. Нам подобаються & nbsp; варіанти з джемом & nbsp; з абрикосів або інжиру, а також з апельсиновим мармеладом & nbsp; з корочками.
Інгредієнти
- 600- 800 г м'якоті свинячої шийки
- 1 невеликий пучок зеленої цибулі
- кукурудзяний крохмаль
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
- пластівці червоного гострого перцю
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> кунжут для подачі
для соусу:
- по 2 ст. л. соєвого і устричного соусу
- 2 ст. л. меду
- 1 ст. л. білого винного оцту
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте м'ясо кубиками зі стороною 2 см, посоліть, поперчіть, перемішайте руками. Дайте м'яса полежати 10 хв. Крок 2 Для соусу змішайте соєвий і устричний соус з оцтом, медом і 0,5 склянки теплої води. Наріжте цибулю невеликими шматочками. Крок 3 Розігрійте вок або велику сковороду з рослинним маслом шаром 2 см.Посипьте м'ясо крохмалем і ретельно обваляйте в ньому. Струшуючи зайву крохмаль, обсмажте м'ясо на сильному вогні до рум'яної скоринки з усіх боків. Готове м'ясо викладайте на паперові рушники. Крок 4 Коли все м'ясо готове, злийте з вока масло і налийте соус. Доведіть до кипіння, варіть 1 хв. Додайте в соус м'ясо, готуйте на сильному вогні, ретельно перемішуючи, приблизно 5 хв. Соусу повинно практично не залишитися. Крок 5 Посипте свинину зеленою цибулею і кунжутом, перемішайте, посипте пластівцями червоного перцю і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!