Ця страва чудово підійде і для веселого святкового застілля, і для затишного сімейного недільного обіду. Поєднання соковитого м'яса, ароматних грибів і коренеплодів всім точно припаде до смаку.
& nbsp;
Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Рульку покладіть в каструлю, залийте окропом, додайте сіль, лавровий лист і розрізані навпіл моркву і коріння петрушки. Доведіть до кипіння, зніміть піну, варіть на слабкому вогні 1 год 15 хв. Крок 2
Гриби замочіть в теплій воді на 30 хв., зваріть в тій же воді, 20 хв., промийте від піску, подрібніть. Крок 3
Свинячу шийку наріжте і поверніть через м'ясорубку. Цибулю дрібно наріжте, обсмажте в 1 ст. л. масла, 5 хв. Додайте м'ясо, обсмажують на сильному вогні, розбиваючи фарш виделкою, 5-7 хв. Крок 4
Додайте гриби, обсмажуйте, помішуючи, ще 5 хв. Посоліть, поперчіть і остудіть. Вийміть рульку з бульйону (він не знадобиться) і акуратно видаліть кістку так, щоб м'ясо не розвалилося. Крок 5
Начините рульку м'ясним фаршем з грибами, акуратно – утрамбовуючи його всередині, розрівняйте зверху. Крок 6
Збийте жовтки з сіллю, перцем і гірчицею. Продовжуючи збивати, влийте трохи масла, щоб вийшла однорідна маса. Повапните рульку гірчичною масою, укладіть у жароміцних форму, запікайте в розігрітій до 220 ° С духовці 20 хв. Подавайте з картопляним пюре і кислою капустою. Корисна порада
Свиняча рулька в звичайних магазинах найчастіше продається вже готова & ndash; зварена і закопчена, для цього рецепта така не годиться. За потрібної рулькой & ndash; сирої & ndash; вам доведеться відправитися на фермерський ринок. Втім, у цього є один плюс & ndash; на таких ринках рульки зазвичай продаються вже зачищені (або ж можна попросити про це м'ясника, ця послуга безкоштовна). Начиняти рульку можна не тільки свининою з грибами. Ви можете взяти будь-яке м'ясо і додати до нього підготовлені овочі на свій смак & ndash; особливо добре поєднуються з рулькой солодкий і гострий перець, імбир, різні види зелені, гарбуз, селера. Крім того, можете додати сухофрукти (чорнослив і родзинки, курагу, в'ялену журавлину і груші). З приправ добре підійдуть прованські трави, каррі (порошок або паста), паста місо, абхаз ська аджика, хрін і різні гострі пасти типу харісса або соусу шрірача. |
& nbsp;
Олексій Карпов, шеф повар журналу & laquo; Гастроном & raquo; |
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!