Інгредієнти
- огірки мариновані
- морква
- свинина
- вода мінеральна “Нарзан”
Покроковий рецепт приготування
З товстого свинячого медальйона зрізати кістку, надрізати смужку жиру, добре відбити, поперчити. Для маринаду розчавити велику часточку часнику, змішати з 1 ст. л. рослинного масла і підсмажити в невеликій сковороді на середньому вогні. Коли часник стане світло-золотистим, налити в сковороду 1/3 склянки огіркового розсолу, додати 1 ст. л. винного оцту і, не даючи маринаду закипіти, розчинити в ньому 1/2 ч. л. зацукрувався меду. Гарячий маринад вилити в тарілку зі свининою. Пом'яти м'ясо виделкою по обидва боки і залишити на 30 хвилин, періодично перевертаючи. Для приготування гарніру моорковь нарізати кружальцями і поставити варитися в 1 склянці мінеральної води. На розігрітій сковороді підсмажити м'ясо по 2 хвилини з кожного боку. Зварену моркву відкинути на друшляк, додати 1 ч. Л. оцту, рослинне масло, рубаний зелений лук. Перемішати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!