Свинина в паніровці з крохмалю з овочами

Ця страва в дусі традиційної китайської кухні з максимально швидкої теплової обробки речовин, а соєвий соус додає м’ясу з овочами справжній східний колорит.

Інгредієнти

  • свинина 200 г
  • морква 1/2 шт.
  • цибуля 1/2 шт.
  • китайська капуста 120 г
  • рослинне масло 3 ст. л.
  • кунжутне масло 1 ст.л.
  • кукурудзяний крохмаль 4 ч.л.
  • соєвий соус 3 ст.л.
  • зелена цибуля

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА в паніровці з крохмалю з овочами

на розігріту сковороду викласти нашатковану моркву і обсмажити на сильному вогні протягом 2 хвилин. Крок 2

СВИНИНА в паніровці З крохмалю з овочами

Додати цибулю, нарізану пір’ям, і продовжити обсмажувати ще протягом 1-2 хвилин. Крок 3

СВИНИНА в паніровці з крохмалю з овочами

Потім викласти в сковороду крупно нарізані листя китайської капусти, перемішати і ще трохи загасити. Крок 4

СВИНИНА в паніровці З крохмалю з овочами

Перекласти овочі на тарілку. У цю ж сковороду, де обсмажувалися овочі, додати кунжутне масло, викласти свинячу соломку, обвалення в крохмальної паніровці, і обсмажити на сильному вогні до утворення красивою скоринки. Крок 5

СВИНИНА в паніровці З крохмалю з овочами

До обсмаженого м’яса додати овочі, полити все соєвим соусом і ще трохи потримати на плиті, буквально 2-3 хвилини. Перед подачею посипати свинину з овочами зеленою цибулею подавати до столу з рисом.

0/5 (0 Reviews)