СВИНИНА в тайському стилі

СВИНИНА в тайському стилі

Інгредієнти

  • зубчик часнику 4 шт.
  • філе свинини 350 г
  • стебла зеленої цибулі 2 шт.
  • сіль 1 щіпка
  • цибулина 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • перець чилі 1 шт.
  • цукор 1 ст. л.
  • сік лайма
  • яєчна локшина 250 г
  • рослинне масло 2 ст. л.
  • червона паста каррі 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Локшину відварити відповідно до інструкції на упаковці. Відкинути на друшляк, обдати холодною водою і відставити. Цибулю, моркву, часник очистити, перчик розрізати і видалити насіння. Все дрібно нарізати. Крок 2 Свинину нарізати невеликими шматочками і обсмажити в 1 ст.л. розігрітого масла 6 хв. Перекласти на блюдо. Крок 3 В сковороду додати масло, що залишилося, цибулю і моркву. Готувати 3 хв. Покласти чилі, часник і пасту каррі, готувати ще 3 хв. Повернути в сковороду м'ясо, додати сік лайма, цукор, локшину, зелена цибуля і сіль. Перемішати і прогріти 4 хв.

0/5 (0 Reviews)