СВИНИНА з абрикосовим гірчицею

СВИНИНА з абрикосовим гірчицею

Інгредієнти

  • свинина (окіст) – 1 кг
  • абрикоси свіжі – 500 г
  • гірчиця зерниста – 0,5 склянки
  • джем абрикосовий – 0,5 склянки
  • часник – 1 зубчик
  • сіль
  • перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СВИНИНА з абрикосовим гірчицею

Часник очистити і подрібнити. Змішати гірчицю з абрикосовим джемом. Відкласти третину суміші в окрему миску, додати часник і перемішати. Крок 2

СВИНИНА з абрикосовим гірчицею

Окорок вимити, ретельно обсушити і натерти сіллю і перцем. Помістити на деко, накритий листом пергаменту або фольги. Змастити 2 ст. л. часниково-абрикосовою суміші, накрити ще одним листом пергаменту або фольги і поставити в розігріту до 200 ° С духовку на 40 хв. Знизити температуру духовки до 180 ° С. Крок 3

СВИНИНА з абрикосовим гірчицею

Свіжі абрикоси вимити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Скласти їх в миску, додати решту часникову суміш, перемішати. Розкласти абрикоси навколо свинини і повернути в духовку на 15 хв. Нарізати свинину порційними шматками, викласти на блюдо сервіровки. Навколо покласти абрикоси. Окремо подати абрикосовий гірчицю.

0/5 (0 Reviews)