Зимова їжа x Інгредієнти
- свинина – 350 г
- томатне пюре – 1 ст. л.
- соєвий соус – 2 ст. л.
- апельсин – 1 шт.
- родзинки – 25 г
- сіль – за смаком
- рослинне масло – для змащування форми
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> чорний мелений перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 М'ясо замаринуйте за 2-3 години до готування. З половини апельсина зніміть цедру. Для маринаду: змішайте томатне пюре, соєвий соус, родзинки, апельсинову цедру. Вичавіть 2 ст. л. апельсинового соку і додайте до маринаду. Крок 2 М'ясо наріжте на шматочки шириною 2-3 см і викладіть в змащену маслом форму для запікання, полийте маринадом, викладіть апельсинові часточки з половини апельсина, затягніть форму харчовою плівкою і поставте в холодильник на 2-3 години. Крок 3 Розігрійте духовку до 220 градусів, поставте мариноване м'ясо в духовку і запікайте 20-25 хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!