СВИНИНА З АПЕЛЬСИНАМИ

СВИНИНА З АПЕЛЬСИНАМИ

СВИНИНА З АПЕЛЬСИНАМИ

Зимова їжа x Інгредієнти

  • свинина – 350 г
  • томатне пюре – 1 ст. л.
  • соєвий соус – 2 ст. л.
  • апельсин – 1 шт.
  • родзинки – 25 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> чорний мелений перець – за смаком

  • сіль – за смаком
  • рослинне масло – для змащування форми

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 М'ясо замаринуйте за 2-3 години до готування. З половини апельсина зніміть цедру. Для маринаду: змішайте томатне пюре, соєвий соус, родзинки, апельсинову цедру. Вичавіть 2 ст. л. апельсинового соку і додайте до маринаду. Крок 2 М'ясо наріжте на шматочки шириною 2-3 см і викладіть в змащену маслом форму для запікання, полийте маринадом, викладіть апельсинові часточки з половини апельсина, затягніть форму харчовою плівкою і поставте в холодильник на 2-3 години. Крок 3 Розігрійте духовку до 220 градусів, поставте мариноване м'ясо в духовку і запікайте 20-25 хвилин.

0/5 (0 Reviews)