Рисова локшина – відмінно поєднується з м'ясом і овочами, а грибний соус надає цьому блюду незвичайний смак і аромат.
Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти
- Локшина рисова 400 г
- оливкова олія 4 ст л
- М'якоть свинини 300 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 2 зуб
- Баклажан 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Соус соєвий 2 ст. л.
- Вино червоне 1 ст. л.
- Імбир мелений 1 ч. л.
- Сіль
Соус:
- Печериці 40 г
- оливкова олія 1 ст л
- Борошно 1 ст л
- Соус соєвий 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук і часник дрібно нарізати, обсмажити на маслі. Крок 2
Додати дрібно нарізану свинину, перемішати і обсмажити. Крок 3
Для соусу нарізати гриби скибочками, обсмажити в сотейнику на маслі, посипати борошном. Крок 4
Влити трохи води, соєвий соус, посолити і тушкувати 15-20 хвилин, помішуючи. Крок 5
До м'яса додати баклажани, перець. Крок 6
Влити соєвий соус, вино, додати імбир, тушкувати до готовності. Локшину відварити. Крок 7
Викласти на тарілку локшину, зверху – свинину з овочами, полити соусом. Смачного! Корисна порада
Чим дрібніше порізати свинину, тим швидше вона приготується.
Господині на заміткуЯкщо видалити з часнику серцевину, то він не буде таким гірким.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!