СВИНИНА З БАКЛАЖАНАМИ, рисовою локшиною І грибним соусом

Рисова локшина – відмінно поєднується з м'ясом і овочами, а грибний соус надає цьому блюду незвичайний смак і аромат.

 СВИНИНА З БАКЛАЖАНАМИ, рисовою локшиною І грибним соусом

Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти

  • Локшина рисова 400 г
  • оливкова олія 4 ст л
  • М'якоть свинини 300 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Часник 2 зуб
  • Баклажан 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Соус соєвий 2 ст. л.
  • Вино червоне 1 ст. л.
  • Імбир мелений 1 ч. л.
  • Сіль

Соус:

  • Печериці 40 г
  • оливкова олія 1 ст л
  • Борошно 1 ст л
  • Соус соєвий 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА З БАКЛАЖАНАМИ, рисовою локшиною і грибним соусом

Лук і часник дрібно нарізати, обсмажити на маслі. Крок 2

Додати дрібно нарізану свинину, перемішати і обсмажити. Крок 3

СВИНИНА З БАКЛАЖАНАМИ, рисовою локшиною І грибним соусом

Для соусу нарізати гриби скибочками, обсмажити в сотейнику на маслі, посипати борошном. Крок 4

СВИНИНА З БАКЛАЖАНАМИ, рисовою локшиною І грибним соусом

Влити трохи води, соєвий соус, посолити і тушкувати 15-20 хвилин, помішуючи. Крок 5

СВИНИНА З БАКЛАЖАНАМИ, рисовою локшиною І грибним соусом

До м'яса додати баклажани, перець. Крок 6

СВИНИНА З БАКЛАЖАНАМИ, рисовою локшиною І грибним соусом

Влити соєвий соус, вино, додати імбир, тушкувати до готовності. Локшину відварити. Крок 7

СВИНИНА з БАКЛАЖАНАМИ, рисовою локшиною І грибним соусом

Викласти на тарілку локшину, зверху – свинину з овочами, полити соусом. Смачного! Корисна порада

Чим дрібніше порізати свинину, тим швидше вона приготується.

Господині на замітку

Якщо видалити з часнику серцевину, то він не буде таким гірким.

0/5 (0 Reviews)