СВИНИНА З ЖУРАВЛИНОЮ І гірчицею

Це рецепт для тих, хто не любить довго стояти біля & nbsp; плити. Вам потрібно лише скласти всі в & nbsp; каструлю, а & nbsp; вогонь все & nbsp; зробить за вас. І & nbsp; зверніть увагу: дороге м'ясо для цієї страви не потрібно.

Інгредієнти

  • 1 кг свинини одним шматком (окіст, лопатка)
  • 2 склянки журавлини
  • 1 середня цибулина
  • 1 апельсин
  • 1/2 склянки коричневого цукру
  • 1 ст. л. гірчиці
  • 1 паличка кориці
  • 3 бутона гвоздики
  • 3 горошини запашного перцю
  • 5 горошин чорного перцю
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть цибулю і наріжте невеликими кубиками. Натріть цедру апельсина на дрібній тертці, вичавіть сік. Крок 2 Покладіть в товстостінну каструлю м'ясо, додайте цукор, цибуля, журавлину, сік і цедру апельсина, гірчицю і спеції, посоліть. Поставте на вогонь, накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і залиште гаситися на 3 ч. При необхідності додайте трохи води. Крок 3 Готове м'ясо повинно розділятися на шматки за допомогою вилки. Подавайте з картопляним пюре, поливаючи соусом, що утворився на дні каструлі. До речі

Якщо у & nbsp; вас є мультиварка, це блюдо зручніше приготувати в & nbsp; ній. Для цього покладіть всі інгредієнти в & nbsp; чашу, закрийте кришку і & nbsp; включите режим гасіння на 3 & nbsp; години або режим томління на 6 & nbsp; годин.

0/5 (0 Reviews)