СВИНЯЧИЙ Рулет СО ШПИНАТОМ, кедровими горішками І фетою

Цей рулет виглядає дуже святково на столі!

 СВИНЯЧИЙ Рулет СО ШПИНАТОМ, кедровими горішками І фетою

Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти

  • Лопатка без кістки вагою приблизно в 1700 р
  • 1 велика цибулина
  • 3 ст. л. в'ялених томатів
  • 3/4 склянки розкришене бринзи
  • 3 ст. л. кедрових горіхів
  • 1 ст. л. приправи для м'яса
  • сіль, чорний мелений перець за смаком
  • рослинне масло для обсмажування
  • 120 г свіжого шпинату

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Пласт м'яса надрізати уздовж посередині і розкласти його як книжку. М'ясо дуже добре відбити. Крок 2 Цибулю і часник порубати і обсмажити на середньому вогні до прозорості, додати сіль і перець за смаком. Всипати горішки. Коли горіхи, цибулю і часник придбають приємний золотистий відтінок, додати шпинат, подрібнені в'ялені томати і готувати все разом 2-3 хвилини. Крок 3 Відбитий пласт м'яса приправити сіллю і перцем, присипати приправою для м'яса, викласти на м'ясо начинку. Згорнути м'ясо в рулет. Обв'язати рулет ниткою. Обсмажити рулет з усіх боків в невеликій кількості рослинного масла. Крок 4 Відправити в розігріту до 190 ° C духовку на 45 хвилин – 50 хвилин. Якщо рулет почав зверху швидко рум'янитися, накрити його фольгою. Готовий рулет загорнути у фольгу і дати йому відлежатися для перерозподілу соків. Крок 5 Нарізати пластинами і подати з улюбленим соусом. Корисна порада

Співвідношення інгредієнтів в начинці можна міняти, хочете отримати більш кремову текстуру – покладіть більше фети, хочете зробити акцент на смаку шпинату & mdash; збільште частку шпинату.

0/5 (0 Reviews)