СОФРІТТО РАГУ З свинини з паприкою

СОФРІТТО РАГУ З свинини з паприкою

 СОФРІТТО РАГУ З свинини з паприкою

Інгредієнти

  • 600 г свинячої шийки
  • 4 зубчики часнику
  • 3 солодких перцю
  • 50 г маслин, краще в'ялених
  • 50 г каперсів
  • 2 ст. л. солодкої меленої паприки
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

крок 1 М'ясо наріжте великими кубиками. Перці очистіть від насіння і перегородок, м'якоть нарізати великими квадратами. Крок 2 У великій сковороді розігрійте оливкову олію. Покладіть м'ясо і цілі неочищені зубчики часнику. Готуйте на сильному вогні, помішуючи, поки м'ясо не підсмажиться до рум'яної скоринки, 10 хв. Крок 3 Влийте досить води, щоб м'ясо було майже покрито. Додайте паприку і солодкий перець, приправити сіллю і перцем, тушкуйте на слабкому вогні, поки м'ясо не стане дуже м'яким, приблизно 1 ч. Крок 4 Додайте маслини і каперси і готуйте ще 5 хв. Подавайте з овочами або запеченою картоплею. До речі

Рецепт придумала і приготувала на нашій редакційній кухні Маша Сорокіна, популярний фуд-блогер і наш великий друг.

0/5 (0 Reviews)