Інгредієнти
- 600 г свинячої шийки
- 4 зубчики часнику
- 3 солодких перцю
- 50 г маслин, краще в'ялених
- 50 г каперсів
- 2 ст. л. солодкої меленої паприки
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
крок 1 М'ясо наріжте великими кубиками. Перці очистіть від насіння і перегородок, м'якоть нарізати великими квадратами. Крок 2 У великій сковороді розігрійте оливкову олію. Покладіть м'ясо і цілі неочищені зубчики часнику. Готуйте на сильному вогні, помішуючи, поки м'ясо не підсмажиться до рум'яної скоринки, 10 хв. Крок 3 Влийте досить води, щоб м'ясо було майже покрито. Додайте паприку і солодкий перець, приправити сіллю і перцем, тушкуйте на слабкому вогні, поки м'ясо не стане дуже м'яким, приблизно 1 ч. Крок 4 Додайте маслини і каперси і готуйте ще 5 хв. Подавайте з овочами або запеченою картоплею. До речі
Рецепт придумала і приготувала на нашій редакційній кухні Маша Сорокіна, популярний фуд-блогер і наш великий друг.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!