Інгредієнти
- 350-400 г свинячої шийки
- легкий сироп від консервованих ананасів
- японський соєвий соус
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинячу шийку наріжте поперек волокон на скибки товщиною приблизно 1,5 см, відбийте несіль а й покладіть в контейнер. Крок 2 Зробіть маринад з суміші ананасового сиропу і соєвого соусу в співвідношенні приблизно 3: 1. Його має бути стільки, щоб м'ясо було повністю покрито. Залийте м'ясо маринадом, закрийте кришкою і залиште мінімум на 1 год при кімнатній температурі, краще на 8-10 год в холодильнику. Крок 3 Потім дістаньте м'ясо з маринаду, промокніть паперовими рушниками, посоліть, поперчіть і посмажте на добре розігрітій сковороді без масла з обох сторін, приблизно по 3 хв. з кожного боку. Подавайте м'ясо дуже гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!