СВИНИНА з креветками, КУКУРУДЗОЮ І рисовою локшиною

Технологія приготування вок з'явилася близько 3000 років тому. У перекладі на російську означає & quot; круглий казанок, каструля, горщик & quot ;. Завдяки тому, що їжа готується за лічені хвилини, в ній зберігається максимум вітамінів і поживних речовин.

Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти

  • Свинина – 400 г
  • Креветки – 200 г
  • Яйце – 3 шт
  • Рисова локшина – 300 г
  • Лук-порей – 1 шт
  • Зелена цибуля
  • Кукурудза консервована – 100 г
  • Брокколі – 150 г
  • Соєвий соус – 3 ст л
  • Насіння кунжуту
  • Олія – ​​100 г
  • Масло кунжутне – 1 ст л
  • Кинза
  • Сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Інгредієнти. Яйця трохи збити. Локшину відварити, промити холодною водою. Креветки очистити. Овочі, м'ясо і зелень нарізати. Крок 2

СВИНИНА з креветками , КУКУРУДЗОЮ І рисовою локшиною

Розігріти вок, налити рослинне масло, обсмажити свинину, помішуючи. М'ясо вийняти. Крок 3

СВИНИНА з креветками, КУКУРУДЗОЮ І рисовою локшиною

У воке обсмажити брокколі і цибулю пару хвилин. Крок 4

Додати кукурудзу, креветки, влити яйця, перемішати. Крок 5

СВИНИНА з креветками , КУКУРУДЗОЮ і рисовою локшиною

Додати м'ясо, локшину, соєвий соус і кунжутне масло. Перемішати. Додати зелень і кунжут. Крок 6

Викласти в тарілки. Смачного! Корисна порада

Всі інгредієнти потрібно підготувати заздалегідь.

Господині на замітку

Бажано, щоб всі овочі були нарізані однаковими шматочками.

0/5 (0 Reviews)