СВИНИНА З галушки з ПЕТРУШКИ

СВИНИНА З галушки з ПЕТРУШКИ

Інгредієнти

  • стебло цибулі-порею – 1 шт.
  • цибулина – 1 шт.
  • кардамон – 4 коробочки
  • морква – 1 шт.
  • стебло черешкові селери – 1 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • гвоздика – 4 шт.
  • свинина без кісток – 1,2 кг
  • горошини чорного перцю – 0,5 ч. л.
  • насіння коріандру – 1 ч. Л.

Для галушок:

  • борошно – 250 г
  • сало – 125 г
  • гілочки чебрецю – 2 шт.
  • сіль – 1 ч. л.
  • середній пучок петрушки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ясо вимити, розрізати на 6 шматків. Крок 2

Покласти м'ясо у велику каструлю. Влити стільки води, щоб вона тільки прикривала свинину. Поставити каструлю на сильний вогонь, дати закипіти. Зменшити вогонь до слабкого, шумівкою зняти піну. Крок 3

Моркву і цибулю очистити, порей і селера вимити. Нарізати овочі великими шматками, додати в каструлю разом з усіма прянощами і сіллю. Готувати на несильному вогні 2 ч. При необхідності можна підлити трохи води – стільки, щоб м'ясо залишалося прикритим рідиною. Крок 4

СВИНИНА З галушки з ПЕТРУШКИ

Приготувати галушки. Сало нарізати дуже маленькими шматочками, змішати з борошном і сіллю. Петрушку і чебрець вимити, подрібнити. Влити в борошно з салом 200 мл води, ретельно розмішати, щоб не було грудок. Додати подрібнену зелень. Крок 5

СВИНИНА З галушки з ПЕТРУШКИ

Готове м'ясо вийняти з бульйону, накрити. Зберігати теплим до подачі до столу. Крок 6

СВИНИНА З галушки з ПЕТРУШКИ

Бульйон знову довести до кипіння. Галушки порціями викладати в бульйон і варити 15 хв. На блюдо сервіровки викласти шматки м'яса і галушки, полити бульйоном. Можна подати з вареними овочами.

0/5 (0 Reviews)