ЗЕЛЕНА СОЧЕВИЦЯ З ЧЕРВОНИМ ЛУКОМ І БЕКОНОМ

ЗЕЛЕНА СОЧЕВИЦЯ З ЧЕРВОНИМ ЛУКОМ І БЕКОНОМ

Інгредієнти

  • бекон – 100 г
  • зелена сочевиця – 250 г
  • лавровий лист – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • сіль, перець
  • рослинне масло – 3 ст. л.
  • зубчик часнику – 1 шт.
  • великі червоні цибулини – 2 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ЗЕЛЕНА СОЧЕВИЦЯ З ЧЕРВОНИМ ЛУКОМ і БЕКОНОМ

Морква і часник очистити і дрібно нарізати. Покласти в каструлю сочевицю, морква, часник і лавровий лист. Залити водою і довести до кипіння. Варити 30 хв. Крок 2

ЗЕЛЕНА СОЧЕВИЦЯ З ЧЕРВОНИМ ЛУКОМ і БЕКОНОМ

Лук очистити і нарізати півкільцями, бекон – невеликими кубиками. Розігріти в сотейнику масло і обсмажити бекон, 8 хв. Додати цибулю і готувати на середньому вогні 5 хв. Крок 3

ЗЕЛЕНА СОЧЕВИЦЯ З ЧЕРВОНИМ ЛУКОМ і БЕКОНОМ

Чечевицю відкинути на друшляк і викласти до бекону, видаливши лавровий лист. Перемішати і прогріти, 3-4 хв. Подавати як самостійну страву або як гарнір.

0/5 (0 Reviews)