Інгредієнти
- бекон – 100 г
- зелена сочевиця – 250 г
- лавровий лист – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- сіль, перець
- рослинне масло – 3 ст. л.
- зубчик часнику – 1 шт.
- великі червоні цибулини – 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Морква і часник очистити і дрібно нарізати. Покласти в каструлю сочевицю, морква, часник і лавровий лист. Залити водою і довести до кипіння. Варити 30 хв. Крок 2
Лук очистити і нарізати півкільцями, бекон – невеликими кубиками. Розігріти в сотейнику масло і обсмажити бекон, 8 хв. Додати цибулю і готувати на середньому вогні 5 хв. Крок 3
Чечевицю відкинути на друшляк і викласти до бекону, видаливши лавровий лист. Перемішати і прогріти, 3-4 хв. Подавати як самостійну страву або як гарнір.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!