СВИНЯЧИЙ ОКОРОК з айвою

СВИНЯЧИЙ ОКОРОК з айвою

Інгредієнти

  • свинячий окіст без кістки вагою 2,5 кг
  • морква – 1 шт.
  • айва – 3 шт.
  • черешки селери – 2 шт.
  • цибулини – 2 шт.
  • гранатовий сік – 1 стакан
  • часник – 3 зубчики
  • вершкове масло – 1 ст. л.
  • рослинне масло – 1 ст. л.
  • мелений чорний перець – 1 ч. л.
  • щіпка меленої кориці
  • щіпка меленого запашного перцю
  • мелена папаріка – 2 ч. л.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНЯЧИЙ ОКОРОК з айвою

Змішати 1,5 ч. Л. солі з паприкою, корицею, чорним і запашним перцем. Натерти сумішшю свинину, загорнути в плівку і помістити в холодильник на 3-4 ч. Розігріти у великій каструлі вершкове і рослинне масло, обсмажити окіст з усіх боків, 10 хв. Перекласти на блюдо. Крок 2

СВИНЯЧИЙ ОКОРОК з айвою

Айву, цибуля, морква і часник очистити. Селера вимити. Айву розрізати на 8 скибочок. Цибулю, моркву, часник і селеру подрібнити. Покласти в каструлю, де смажилася свинина, нарізану айву, зменшити вогонь до середнього, готувати 7 хв., Один раз перевернути. Шумівкою викласти айву в миску. Крок 3

СВИНЯЧИЙ ОКОРОК з айвою

Додати в каструлю цибулю, моркву і селеру, готувати 10 хв. Покласти часник і готувати ще 1 хв. Крок 4

СВИНЯЧИЙ ОКОРОК з айвою

Влити гранатовий сік, довести до кипіння. Крок 5

СВИНЯЧИЙ ОКОРОК з айвою

Покласти айву і лаврові листочки. Крок 6

СВИНЯЧИЙ ОКОРОК з айвою

Повернути в каструлю свинину, накрити і переставити в розігріту до 160 ° с духовку на 2 ч. Перекласти м'ясо і айву з овочами на блюдо, облити соком від гасіння, накрити фольгою і залишити на 15 хв. Потім нарізати на шматки.

0/5 (0 Reviews)