Інгредієнти
- свинячий окіст без кістки вагою 2,5 кг
- морква – 1 шт.
- айва – 3 шт.
- черешки селери – 2 шт.
- цибулини – 2 шт.
- гранатовий сік – 1 стакан
- часник – 3 зубчики
- вершкове масло – 1 ст. л.
- рослинне масло – 1 ст. л.
- мелений чорний перець – 1 ч. л.
- щіпка меленої кориці
- щіпка меленого запашного перцю
- мелена папаріка – 2 ч. л.
- лавровий лист – 2 шт.
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Змішати 1,5 ч. Л. солі з паприкою, корицею, чорним і запашним перцем. Натерти сумішшю свинину, загорнути в плівку і помістити в холодильник на 3-4 ч. Розігріти у великій каструлі вершкове і рослинне масло, обсмажити окіст з усіх боків, 10 хв. Перекласти на блюдо. Крок 2
Айву, цибуля, морква і часник очистити. Селера вимити. Айву розрізати на 8 скибочок. Цибулю, моркву, часник і селеру подрібнити. Покласти в каструлю, де смажилася свинина, нарізану айву, зменшити вогонь до середнього, готувати 7 хв., Один раз перевернути. Шумівкою викласти айву в миску. Крок 3
Додати в каструлю цибулю, моркву і селеру, готувати 10 хв. Покласти часник і готувати ще 1 хв. Крок 4
Влити гранатовий сік, довести до кипіння. Крок 5
Покласти айву і лаврові листочки. Крок 6
Повернути в каструлю свинину, накрити і переставити в розігріту до 160 ° с духовку на 2 ч. Перекласти м'ясо і айву з овочами на блюдо, облити соком від гасіння, накрити фольгою і залишити на 15 хв. Потім нарізати на шматки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!